Libnet.ro
UNICEF

01:05

Udrea, reactie dura dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: in lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii au gasit ce sa share-uiasca

Adevărul Adevărul,
Udrea, reactie dura dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: in lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii au gasit ce sa share-uiasca

Elena Udrea a comentat in termeni duri, pe contul ei de Facebook, aparitia pozelor cu ea si cu Alina Bica, afirmand ca in lipsa pozelor cu Kovesi la taiatul porcului, protestarii pro Sistem au gasit ce sa share-uiasca si anuntand ca se va ocupa sa faca un raport in imagini al prezentei ei in Costa Rica. continuă pe Adevărul

Reactie DURA a Elenei Udrea, dupa aparitia imaginilor din Costa Rica: De maine ma ocup sa...(FOTO)

Dupa ce a fost fotografiata intr-un restaurant in Costa Rica, Elena Udrea a reactionat dur. Aceasta le-a transmis ironic celor care o critica faptul ca ar fi putut publica poze singura, in fiecare zi, daca.

Elena Udrea, primele declaratii dupa aparitia fotografiilor din Costa Rica: Aici totul este foarte scump

Elena Udrea a declarat, luni seara, ca traiul in Costa Rica este unul extrem de scump, mancarea fiind de 3-4 ori ori mai scumpa ca in tara noastra, iar convorbirile telefonice sunt si mai scumpe. Fostul.

Trump, reactie DURA dupa amenintarile NUCLEARE ale RUSIEI: Suntem pregatiti pentru UN ATAC

Liderul de la Kremlin a atras atentia joi ca armata Rusiei are o racheta care poate atinge orice zona din lume, impotriva careia sistemele antibalistice instalate de SUA sunt inutile. Replica presedintelui.

Reactie dura dupa turul de forta al lui Timmermans: Vizita n-a fost un succes

Realizatorul TV Radu Banciu a vorbit in editia de joi a emisiunii Lumea lui Banciu despre vizita o.

Elena Udrea, noi declaratii dupa ce a plecat in Costa Rica: E bine sa stau linistita si sa nu fiu in nebunia de la Bucuresti

Elena Udrea a venit luni seara cu noi precizari dupa ce a parasit Romania si s-a stabilit in Costa Rica, unde se afla si Alina Bica, la randul ei personaj care asteapta o sentinta definitiva in Romania.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

Bogdan Chirieac, reactie furibunda dupa achitarea lui Ludovic Orban: Justitia din Romania, absolut nicio sansa (VIDEO)

Nu toata lumea vede cu ochi buni achitarea definitiva a liderului PNL, Ludovic Orban. Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat luni ca aceasta sentinta inseamna ca justitia din Romania nu mai are.

FLORIN IORDACHE, reactie INCREDIBILA dupa vizita lui TIMMERMANS: N-am sesizat un discurs critic! intre Bucuresti si Bruxelles...

Deputatul PSD, Florin Iordache, a declarat ca dupa vizita prim-vicepresedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, nu vor mai fi diferente de opinie intre Bucuresti si Bruxelles. Mesajul cu care dumnealui.

Fenomenul astronomic unic care a produs aparitia Stelei din Betleem

Steaua din Betleem, simbolul biblic care i-a ghidat pe magi spre ieslea in care s-a nascut Iisus, i-a uimit timp de sute de ani pe cercetatori. Potrivit unui nou studiu, evenimentul din anul 6 i. Hr. a fost de.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )