Libnet.ro
UNICEF

08:45

VIDEO Presedintele Iohannis, un nou indemn la vot: Romanii voteaza pentru ca romanii conteaza

Adevărul Adevărul,
VIDEO Presedintele Iohannis, un nou indemn la vot: Romanii voteaza pentru ca romanii conteaza

Presedintele Klaus Iohannis a publicat joi pe contul de Facebook un clip in care ii indeamna pe romani sa iasa la votul pentru referendumul de pe 26 mai si sa voteze da daca isi doresc o tara in care hotii si coruptii stau la puscarie. continuă pe Adevărul

Presedintele Iohannis: PSD face campanie cu un discurs anti-european. Penibil (VIDEO)

Presedintele Iohannis a declarat, marti, ca PSD face campanie cu un discurs anti-european, catalogand acest lucru drept penibil, potrivit Agerpres. Este o grupare care se numeste PSD. Din pacate, ei nu.

Viorica Dancila se plange ca presedintele Iohannis nu-i raspunde la telefon: E obligatia dumnealui

Premierul Viorica Dancila se plange de faptul ca presedintele Klaus Iohannis nu vrea sa stea de vorba cu ea si nu-i raspunde la telefon. Sefa Guvernului sustine ca a incercat sa ia legatura cu seful statului, dar acesta nu a fost de gasit. Viorica Dancila sustine ca a incercat de mai multe ori sa ia [] .

Tariceanu (ALDE): Referendumul nu este decat o diversiune cu care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale

Calin Popescu-Tariceanu, liderul ALDE, a declarat, marti, ca referendumul este doar o diversiune prin care presedintele Iohannis incearca sa fure startul pentru campania de alegeri prezidentiale,.

VIDEO Clipul de campanie al lui Iohannis pentru referendum: Nu-i lasati pe altii sa decida in locul vostru. Romanii voteaza pentru ca romanii conteaza

Presedintele Klaus Iohannis a postat, pe Facebook, un videoclip in care ii cheama pe romani sa voteze DA la referendumul pe teme de justitie.

PRESEDINTELE IOHANNIS, CATRE ROMANI: intr-o democratie lucrurile in politica se schimba prin vot

Presedintele Klaus Iohannis a adresat, astazi, un indemn romanilor sa mearga la vot pe 26 mai, atat pentru alegerile europarlamentare, cat si pentru referendum, deoarece intr-o democratie lucrurile in politica se schimba prin vot.

Micaela Ghitescu, decorata post-mortem de presedintele Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, astazi, decretul de decorare post-mortem a scriitoarei si traducatoarei Micaela Ghitescu.

Presedintele Iohannis a pledat la Bruxelles pentru consolidarea Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis a participat luni, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic, context in care a pledat pentru consolidarea acestei structuri, relateaza.

Presedintele Iohannis participa astazi la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic

Presedintele Klaus Iohannis participa, astazi, la Bruxelles, la o intalnire cu reprezentantii statelor din cadrul Parteneriatului Estic Armenia, Azerbaidjan, Belarus, Georgia, Republica Moldova, Ucraina).

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2273 seconds )