Libnet.ro
UNICEF

11:45

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila il acuza pe Iohannis ca s-a folosit de resursele Administratiei Prezidentiale pentru a-si face campanie

Candidatul PSD la prezidentiale Viorica Dancila a afirmat luni ca a aflat din presa ca presedintele Klaus Iohannis s-a folosit de Administratia Prezidentiala pentru a invita persoane la dezbaterea acestuia de marti. E inacceptabil ca presedintele sa apeleze la fonduri bugetare pentru a organiza activitati de natura electorala, adica in folos politic propriu, a subliniat Dancila pe Facebook. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila il acuza pe Iohannis de Fakenews practicat zi de zi

Candidata PSD la alegerile prezidentiale, fostul premier Viorica Dancila, acuza ca PNL dezinformeaza.

Adrian Nastase si Viorica Dancila se aliaza impotriva lui Iohannis si il acuza de ipocrizie:Un profitor

Candidatul PSD la Presedintie Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis de ipocrizie, subliniind diferenta dintre retorica anti-PSD a acestuia si faptul ca a avut un protocol semnat cu PSD si ca a acceptat sa fie propunerea de premier a lui Mircea Geoana, ea preluand din punctul de vedere al fostului premier Adrian Nastase, care a scris pe blog un text cu aceeasi tema.

Viorica Dancila ii cere larmuri ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, se.

Viorica Dancila ii cere explicatii ferme lui Klaus Iohannis: De cate ori a folosit resurse ale Administratiei Prezidentiale in organizarea propriei campanii electorale

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Viorica Dancila, atrage atentia intr-o postare pe pagina sa de Facebook despre faptul ca presedintele in functie, dar si contracandidatul sau, Klaus Iohannis, ar.

Viorica Dancila si-a completat numele pe Facebook cu Vasilica

Viorica Dancila si-a completat astazi numele pe Facebook, adaugand si prenumele Vasilica, folosit ironic de catre Klaus Iohannis atunci cand face referire la ea. in ultima sa interventie la Antena 3, duminica, Viorica Dancila a sustinut ca poarta cu mandrie acest prenume, iar presedintele Iohannis ar trebui sa-si ceara scuze.

Viorica Dancila, un nou atac la adresa lui Klaus Iohannis: Asteptam aceste lamuriri din partea candidatului PNL

Prezidentiabilul PSD, Viorica Dancila, il acuza pe presedintele Klaus Iohannis ca ar fi pus angajati de la Palatul Cotroceni sa invite jurnalisti la dezbaterea pe care o va organiza marti la Biblioteca.

Viorica Dancila: in 2009, cand a candidat Mircea Geoana, acelasi Klaus Iohannis statea langa Liviu Dragnea si il sustinea pe Mircea Geoana, iar Klaus Iohannis trebuia sa devina premier

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il critica pe presedintele Klaus Iohannis, spunand ca, in 2009, atunci cand a candidat Mircea Geoana, iar Iohannis era propus ca premier, actualul presedinte statea langa Liviu Dragnea. Haideti sa facem analiza propriului comportament si a atitudinii pe care am avut-o fiecare de-a lungul timpului, spune Viorica Dancila.

Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Rares Bogdan, marturisiri neasteptate

Rares Bogdan a facut marturisiri neasteptate despre dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis. Ce se va intampla daca Viorica Dancila isi va face aparitia? Ce se va intampla daca Viorica Dancila merge la dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis? Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative SNSPA) a anuntat ca va gazdui dezbaterea de marti a sefului .

Prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei. As realiza eu promisiunea lui Iohannis!

Saptamana viitoare se va stabili care din cei doi candidati va pune mana pe titulatura de presedinte al Romaniei. Care ar fi prima masura pe care ar lua-o Viorica Dancila, daca ar ajunge la cea mai inalta functie din stat? Masura luata de Viorica Dancila, daca ar ajunge presedintele Romaniei Lupta pentru Cotroceni este aproape .

VIDEO Viorica Dancila, despre Klaus Iohannis: Vedem un nou Ceausescu Avem Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis

Viorica Dancila l-a comparat pe Klaus Iohannis cu dictatorul comunist Nicolae Ceausescu, acuzandu-l pe presedinte de discurs extremist, antidemocratic si antieuropean si vorbind despre Guvernul Ludovic I din dinastia Iohannis.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )