Libnet.ro
UNICEF

18:15

Costel Alexe, ministrul Mediului, denunta o ampla campanie de fake news: Niciun tren cu bustean nu a plecat din Romania catre tari din Europa sau din alte parti

B1 B1,
Costel Alexe, ministrul Mediului, denunta o ampla campanie de fake news: Niciun tren cu bustean nu a plecat din Romania catre tari din Europa sau din alte parti

Costel Alexe, ministrul Mediului, a denuntat o ampla campanie de fake news prin care se incearca, pe retele sociale sau in alte medii, sa se induca populatiei ideea ca se taie padurile Romaniei si sunt tr. continuă pe B1

Ministrul mediului denunta o campanie agresiva de fake news privind taierile de paduri: Politicieni reinventati, vedete tv si pagini anonime de Facebook rostogolesc imagini, care mai de care cu mesaje alarmante

Ministrul mediului, apelor si padurilor, Costel Alexe, a declarat intr-o conferinta sustinuta marti ca in ultma perioada se duce o campanie agresiva de stiri false privind taierile ilegale din padurile Romaniei. Alexe spune ca sunt rostogolite masiv imagini in spatiul public cu presupuse trenuri care exporta material lemnos. Potrivit Ministerului Transporturilor, in anul 2020, din Romania nu a plecat niciun tren cu bustean la export, spune Costel Alexe.

Ministrul Mediului acuza o campanie de fake-news pe tema exploatarilor forestiere din Romania

Ministrul Mediului, Costel Alexe, acuza o campanie de fake-news pe tema exploatarilor forestiere din tara noastra si spune ca s-a ajuns la o stare de dezinformare publica in care orice camion care transporta legal material lemnos este considerat transport ilegal si orice transport de busteni pe calea ferata este considerat o praduire a padurilor Romaniei.

Ministrul Mediului: Nu avem mai multe defrisari ilegale, doar mai multe fake news-uri VIDEO

Ministrul Mediului denunta o campanie de dezinformare pe retelele de socializare in legatura cu asa-zisele defrisari ilegale care ar fi luat amploare in ultima perioada. El sustine ca de fapt nu au fost mai multe defrisari ilegale in ultimele saptamani, ci mai multe fake news-uri.

Ministrul Mediului, despre fake news-urile pe tema exploatarilor forestiere: Este o campanie agresiva si fara precedent in Romania!

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a sustinut o conferinta de presa unde a tras un semnal de alarma despre campania de stiri false cu privire la defrisarile ilegale de paduri in aceasta perioada a starii de urgenta. Ministrul i-a asigurat pe romani ca niciun tren cu busteni nu a iesit din tara.

Ministrul Mediului crede ca stirile privind taierile de paduri sunt false

Ministrul Mediului, Costel Alexe, vorbeste despre o campanie agresiva de manipulare in ceea ce priveste taierile de lemn din padurile Romaniei, alimentata de politicieni care vor sa-si relanseze carierele si de jurnalisti in cautare de rating.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2718 seconds )