Libnet.ro
UNICEF

01:05

Eugen Teodorovici: PNL-ul sufoca Romania cu fake news-uri si masuri care nu reprezinta interesele romanilor

Antena3 Antena3,
Eugen Teodorovici: PNL-ul sufoca Romania cu fake news-uri si masuri care nu reprezinta interesele romanilor

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finante din Guvernul Dancila, a spus ca politicienii din PNL ofera oamenilor un spectacol grotesc, dominat de dezinformare, care nu reprezinta interesele romanilor. continuă pe Antena3

Eugen Teodorovici: Au fost crescute cheltuielile in mod nejustificat si veniturile lasate de izbeliste. Putea fi evitat acel deficit de 4,6%

Eugen Teodorovici, fostul ministru de Finate, a declarat, dupa sedinta de audiere a lui Florin Citu, ca deficitul de 4,6% din PIB din 2019 putea fi evitat, insi au fost crescute, fara vreo justificare, cheltuielile si veniturile au fost lasate de izbeliste.

Eugen Teodorovici l-a sunat pe Ludovic Orban. Dezvaluiri facute la audierea lui Citu

Eugen Teodorovici a declarat, la audierea lui Florin Citu in Comisia de buget, ca l-a sunat pe Ludovic Orban. Fostul ministru al Finantelor a sustinut ca l-a sunat pe premierul demis sa ii spuna ca poate apela oricand la ajutorul sau, insa nici el, nici Citu nu a dorit sa faca asta.

Ludovic Orban: Eugen Teodorovici trebuie sa se duca sa se trateze. El a inventat venituri inexistente(VIDEO)

Premierul interimar Ludovic Orban a lansat un atac dur, luni, la adresa fostului ministru al Finantelor, Eugen Teodorovici, dupa ce acesta din urma a propus crearea unei comisii de ancheta in cadrul careia sa dea.

PNL acuza PSD ca a distrus economia Romaniei. Eugen Teodorovici: Fac apel la domnul Citu sa vina cu argumente clare

Eugen Teodorovici, fost ministru de Finante in Guvernul PSD, a vorbit despre deficitul bugetar si a prezentat o serie de documente la Antena 3, facand referire la Florin Citu, actualul ministru al Finantelor Publice.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )