Libnet.ro
UNICEF

17:30

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Adevărul Adevărul,
Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD. continuă pe Adevărul

Dancila: Iohannis vrea exterminarea PSD. Vad de la portavocea presedintelui ca eu ar trebui sa merg in fata procurorilor

Presedintele PSD, Viorica Dancila, sustine ca seful statului, Klaus Iohannis, vrea exterminarea PSD, astfel ca se intreaba daca va vrea sa dispara si USR, PMP si UDMR daca nu va fi de acord cu acestea.

CTP, reactie neasteptata despre Klaus Iohannis: S-a schimbat mult fata de 2014

Cristian Tudor Popescu a comentat in aceasta seara, la Digi 24, prestatia presedintelui actual al Romaniei, la dezbaterea de azi cu jurnalistii. Cu toate ca gazetarul l-a tinut aproape in continuu dintr-o lauda in alta, a avut un mic lucru sa-i reprosoze. CTP, despre dezbaterea lui Klaus Iohannis cu jurnalistii Cristian Tudor Popescu a comentat .

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Seful de campanie al lui Iohannis, despre refuzul presedintelui de a participa la dezbateri: Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD

Alta ar fi fost situatia daca aveam un tur doi fara PSD, a declarat seful de campanie al lui Klaus Iohannis, liberalul Dan Motreanu, despre faptul ca seful statului nu va merge la dezbateri cu Viorica Dancila.

Klaus Iohannis a dat cartile pe fata. Adevarul despre casele sale: Cred ca lumea s-a convins pana acum

Klaus Iohannis, candidat al PNL la alegerile prezidentiale, a sustinut, miercuri, o conferinta de presa la sediul central al partidului pe care il reprezinta, in cadrul careia a raspuns mai multor intrebari adresate de jurnalisti. Printre altele, presedintele a vorbit si despre acuzele care i se aduc in ceea ce priveste bogatia declaratiei sale de .

O noua gafa marca Viorica Dancila. Sefa PSD vede presedinti la patrat

Prezidentiabila si sefa PSD a comis-o din nou, in stilul ei caracteristic, de data aceasta dand dova.

Iohannis, despre Dancila: Nu accept o dezbatere cu aceasta persoana, care reprezinta tot ce e mai rau in politica ultimilor ani Voi organiza eu o dezbatere, martea viitoare. Voi invita politologi, jurnalisti (VIDEO)

Klaus Iohannis a explicat, miercuri seara, intr-o conferinta de presa sustinutad e la sediul PNL, de ce nu accepta o dezbatere cu Viorica Dancila, candidatul PSD la prezidentiale. Iohannis a precizat,.

Iohannis, despre invitatia la dezbatere adresata de Dancila: Eu merg la intalnirea de marti

Klaus Iohannis a declarat vineri seara, intrebat daca va da curs invitatiei prezidentiabilului PSD Viorica Dancila la o dezbatere duminica la TVR, ca va merge la intalnirea pe care o va organiza marti cu politologii, presa si formatorii de opinie.

Mesajul lui Iohannis pentru votantii PSD: Drag electorat PSD-ist, e bine asa? Daca nu, votati Iohannis! (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca nu ar avea ce sa o intrebe pe Viorica Dancila, dar i-ar spune electoratului PSD sa-l voteze pe el daca nu e multumit de cum a ajuns Romania sub guvernarea PSD. intrebat ce.

Iohannis, despre tragedia de la Colectiv: M-a rascolit puternic. Cat despre Raed Arafat, aici Orban va face analiza si va da un raspuns (VIDEO)

Klaus Iohannis a declarat ca tragedia de la Colectiv l-a marcat profund. Acesta a mai precizat ca premierul Ludovic Orban va face o analiza si va da un raspuns in ceea ce-l priveste pe Raed Arafat. intrebat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2603 seconds )