Libnet.ro
UNICEF

00:06

Victor Ponta si anuntul care ne impinge inca un centimetru spre anticipate: Nu il voi vota si nimeni de la Pro Romania nu il va vota pe Orban. Nu exista niciun partid care sa il voteze

B1 B1,
Victor Ponta si anuntul care ne impinge inca un centimetru spre anticipate: Nu il voi vota si nimeni de la Pro Romania nu il va vota pe Orban. Nu exista niciun partid care sa il voteze

Pro Romania nu va votea pentru investirea Guvernului Orban II, a anuntat Victor Ponta, care sustine ca propunerea presedintelui Iohannis pentru postul de premier este un fake, ce are ca scop real. continuă pe B1

Victor Ponta, reactie furibunda dupa ce Guvernul Orban a adoptat ordonante de urgenta pe banda rulanta: Ne miram ca ne ducem toti spre dezastru?

Victor Ponta a avut o reactie acida dupa deciziile surprinzatoare luate de Guvernul Orban in sedinta, in care au fost adoptate 25 de ordonante de urgenta si 31 de hotarari de guvern.

VICTOR PONTA: Ludovic Orban nu poate sa conduca in acest moment si, in general, in niciun moment, Romania

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat ca i-a transmis presedintelui Klaus Iohannis ca formatiunea politica pe care o conduce nu il va vota pe Ludovic Orban pentru functia de premier, spunand ca ar fi total ilogic si ridicol sa faca acest lucru. in ceea ce priveste organizarea de alegeri anticipate, Ponta spune ca acest lucru depinde, in prezent, exclusiv de PSD, care detine majoritatea in Birourile Permanente Reunite ale Parlamentului.

Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus Iohannis. Ce anunta despre alegerile anticipate

Victor Ponta a patricipat la discutii cu seful statului, despre desemenarea unui nou premier. Se stie ca propunerea PRO Romania este similara cu cea a PSD, si anume, pe Remus Pricopie. Recent, acesta a facut declaratii despre discutiile pe care le-a avut cu Klaus Iohannis. Victor Ponta, declaratii de ultima ora dupa discutia cu Klaus .

Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban. Victor Ponta ar putea vota pentru motiunea de cenzura

Motiunea de cenzura contra Guvernului Orban se voteaza miercuri, pe 5 februarie. Victor Ponta a facut un anunt, chiar cu o zi inainte de acest moment decisiv. Motiunea a fost initiata de catre PSD si UDMR, documentul oficial fiind citit luni in plenul Senatului. Lovitura de proportii pentru Guvernul Orban Victor Ponta ar putea sa .

Victor Ponta: E o chestiune neserioasa sa propui un premier pe care nu il sustine nimeni

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat joi seara ca, in opinia sa, desemnarea lui Ludovic Orban pentru functia de prim-ministru, dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, este o chestiune neserioasa si e convins ca propunerea facuta de presedintele Klaus Iohannis nu va fi votata in Parlament.

Costel Alexe, ministrul demis al Mediului: Ne-am dat seama ca nu poti sa pui baza pe cuvantul lui Victor Ponta si a celor ca el (VIDEO)

PNL a realizat ca nu poti sa pui baza pe cuvantul lui Victor Ponta si a celor ca el, a afirmat Costel Alexe, ministrul demis al Mediului, la o zi distanta de momentul in care Guvernul Orban era demis.

Victor Ponta, dupa consultarile de la Cotroceni: Propunerea noastra Remus Pricopie este pentru un Guvern de uniune nationala

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta, a afirmat joi, dupa consultarile de la Cotroceni, ca i-a propus presedintelui Klaus Iohannis sa-l desemneze pentru functia de premier pe Remus Pricopie, care sa formeze un guvern de uniune nationala.

Victor Ponta explica de ce Klaus Iohannis nu il poate nominaliza tot pe Orban premier: Cei care nu invata din istorie o repeta

Victor Ponta, liderul PRO Romania, l-a atentionat pe presedintele Klaus Iohannis sa nu faca aceeasi greseala caTraian Basescu in 2009 si sa-l numeasca tot pe Ludovic Orban premier, adaugand ca lucrul acesta ar putea conduce la o criza politica.

VICTOR PONTA ANUNTA CA VA VOTA MOTIUNEA PSD: Probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune

Victor Ponta a anuntat, miercuri, cu doua ore inainte de motiune, ca el va vota motiunea de cenzura a PSD si probabil cei mai multi parlamentari Pro Romania vor vota pentru motiune.

Victor Ponta, despre alegerile anticipate: E clar ca nu vor avea loc. Retraim momentul din 2009

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a reactionat la decizia presedintelui Klaus Iohannis de a-l nominaliza tot pe Ludovic Orban pentru a doua oara la functia de premier al Romaniei, subliniind ca romanii retraiesc momentul din 2009 cu criza politica de patru luni, iar alegerile anticipate sunt putin probabil de a fi luate in calcul.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2699 seconds )