Libnet.ro
UNICEF

11:45

VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Klaus Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news imi doresc sa obtin voturi si de la celelalte formatiuni democratice din Romania

Daca vrem sa aratam PSD-ului unde ii este locul, in Opozitie, romanii sa mearga la vot, a declarat presedintele Klaus Iohannis, prezent vineri seara la Baia Mare, la primul sau miting electoral pentru turul doi al alegerilor prezidentiale. Iohannis a mai spus ca PSD-ul improasca venin, minciuni si fake news, dar isi fac singuri un deserviciu prin acest mod de a face campanie. continuă pe Hotnews

Iohannis, despre atacurile PSD: Se vede fata foarte urata a PSD. improasca venin, minciuni, fake news

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, vineri seara, ca prin atacurile pe care reprezentantii social-democrati le au la adresa liberalilor se poate observa fata urata a PSD.

Iohannis: PSD improasca venin, minciuni si fake news. Romania normala nu se poate realiza cu PSD in frunte (VIDEO)

Romania normala e una in care PSD nu se regaseste nici in conducerea statului, nici in conducerea judetelor, a declarat Klaus Iohannis, in fata liberalilor intruniti in Baia Mare. Candidatul PNL la.

VIDEO Klaus Iohannis: Nu pot sa legitimez comportamentul mizerabil al PSD acceptand o dezbatere cu Viorica Dancila Despre desemnarea lui Dancila ca premier: Ca rezultat final, pot sa spun ca imi pare rau

Presedintele Klaus Iohannis a reafirmat miercuri ca nu va participa la nicio dezbatere cu candidatul PSD, Viorica Dancila, invocand ca principal argument faptul ca fostul premier a fost parte activa a tuturor marlaniilor PSD-iste si a sprijinit activ incercarile de acaparare a Justitiei.

Klaus Iohannis, despre fake news-urile PSD: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator

Prezent vineri, 15 noiembrie, in orasul Baia Mare, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a reactionat si la fake news-urile pe care PSD le-a lansat la adresa sa.

Klaus Iohannis, intrebat cum raspunde atacurilor PSD din ultima perioada: O sa le dea alegatorii un raspuns foarte convingator (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis se afla vineri la Baia Mare, acolo unde s-a intalnit cu simpatizantii PNL. intrebat cum va raspunde atacurilor PSD din ultima perioada, acelor fake news-uri, gen casca si.

Klaus Iohannis, principalele declaratii din prima conferinta de campanie: Dezbaterea cu Dancila, razboiul cu PSD, Colectiv si soarta lui Arafat, MCV, demiterea lui Kovesi, relatia cu Rusia (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a sustinut, miercuri, o conferinta de presa de la sediul PNL, in care a dezbatut principalele teme de actualitate. Prezidentiabilul PNL a atacat inca o data PSD, afirmand ca.

De ce refuza Klaus Iohannis confruntarea cu Viorica Dancila. Cum a aratat dezbaterea cu Ponta in 2014 VIDEO

Klaus Iohannis refuza confruntarea cu Viorica Dancila inainte de turul 2 de scrutin al alegerilor prezidentiale. Seful de campanie al candidatului PNL, Dan Motreanu, sustine ca o dezbatere electorala ar fi inoportuna in acest moment, in conditiile in care PSD a refuzat ani la rand dialogul cu presedintele Romaniei. Klaus Iohannis refuza o dezbatere electorala .

Desi a promovat mai multe masuri anti-europene, tot Viorica Dancila il acuza pe Klaus Iohannis ca este anti-european, comunist si extremist (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis este un dictator comunist, antieuropean si extremist, a declarat presedintele PSD, Viorica Dancila, in cadrul unei conferinte de presa, de joi. Caracterizarile au venit dupa ce.

Iohannis: PSD de 30 de ani e o piedica in dezvoltarea Romaniei, dar in ultimii 3 ani a reusit sa ne duca pe toti intr-o stare de aproape disperare. Romanii le-au dat lectii PSD-istilor (VIDEO)

Klaus Iohannis a atacat din nou, miercuri, PSD. intr-o conferinta de presa, seful statului a declarat ca Partidul Social Democrat este, de 30 de ani, opiedica in dezvoltarea Romaniei. Sunt foarte.

Klaus Iohannis, mesaj pentru alegatorii PSD: Nu cred ca pot sa-i conving sa ma voteze, chit ca mi-ar placea

Klaus Iohannis le transmite un mesaj alegatorilor PSD. Acesta a subliniat ca votantii PSD sunt victime ale minciunilor partidului pe care l-au votat in 2016. Cu toate ca nu crede ca poate obtine votul lor.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )