Libnet.ro
UNICEF

08:15

Violeta Alexandru, dupa ce a fost avizata negativ, fara audiere: Am asteptat pe hold pana cand am fost deconectata

Hotnews Hotnews,
 Violeta Alexandru, dupa ce a fost avizata negativ, fara audiere: Am asteptat pe hold pana cand am fost deconectata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, acuza un Fake News legat de audierea din Comisia Juridica a Parlamentului, unde a primit aviz negativ, desi nu s-a putut crea legatura telefonica. Potrivit Violetei Alexandru, aceasta a sunat pe linia securizata pentru a fi audiata, dar a fost deconectata. continuă pe Hotnews

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, testata NEGATIV pentru coronavirus

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunta, vineri seara, ca a primit rezultatul testului pentru coronavirus si este negativ. Alexandru a facut publica aceasta informatie in contextul in care toata.

Violeta Alexandru, dupa avizul negativ pentru neprezentare: Fake news! Mi-a spus ca nu mai este nevoie sa ma audieze, au votat deja

Violeta Alexandru, propusa la Ministerul Muncii, a primit aviz negativ din partea comisiilor de specialitate la audierile din Parlament.

Violeta Alexandru, pe Facebook: Rezultatul testului: negativ. Ne intoarcem la munca

Ministrul interimar al Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, pe Facebook, ca rezultatul testului facut la Institutul Matei Bals pentru coronavirus a iesit negativ.

Violeta Alexandru anunta pe Facebook ca a fost testata negativ pentru coronavirus Comentarii acide: V-ati bagat in fata? Sunteti speciali?

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat pe pagina sa de Facebook ca testul privind infectarea cu noul coronavirus a iesit negativ, dar postarea sa, pe langa urarile de sanatate, a atras comentarii dure legate de faptul ca o persoana fara simptome a fost testata atat de rapid, in conditiile in care acest lucru nu se intampla cu oamenii normali, inclusiv doctori.

Violeta Alexandru, aviz negativ la audieri. Ministrul Muncii nu a raspuns la telefon

Violeta Alexandru, propusa pentru la Ministerul Muncii, a primit aviz negativ la audierile prin videoconferinta din Parlament.

Violeta Alexandru, mesaj catre Inspectia Muncii: Nu blocati companiile, nu faceti exces de zel

Ministrul muncii Violeta Alexandru spune ca a cerut Inspectiei Muncii sa se adapteze noii realitati. Inspectia muncii sa urmareasca sesizarile angajatilor si sa defasoare controale unde este cazul, insa fara a face exces de zel. Mesajul meu a fost foarte clar pentru cei care fac control: lasati oamenii sa munceasca, nu blocati companiile, ajutati-le sa treaca, cat de usor posibil, peste aceasta perioada. Nu faceti exces de zel, a scris Violeta Alexandru pe Facebook. Ministrul acuza USR Bucuresti ca raspandeste stiri false.

Min. Muncii, Violeta Alexandru: Cei care fac control a fost sa nu blocheze companiile si sa nu faca exces de zel

Ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, a anuntat, pe pagina sa de Facebook, ca a solicitat Inspectiei Muncii sa se adapteze noii realitati, fara sa acopere vreun abuz, sa urmareasca sesizarile angajatilor si, daca se impune, doar.

Violeta Alexandru: Nu suntem in situatia sa inchidem institutiile publice E inadmisibil ca s-au inchis casele de pensii din Bucuresti

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, face apel la angajatii institutiilor publice din subordinea ministerului sa nu inchida unitatile, ea spunand ca este inadmisibil sa se inchida casele de pensii, asa cum s-a intamplat in Bucuresti, iar pensionarii sa fie lasati fara pensie in plina epidemie de coronavirus.

Violeta Alexandru spune ca audierea a fost fake news

Ministrul desemnat al Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, afirma, in legatura cu audier.

Violeta Alexandru explica de ce n-a fost audiata: Circul PSD nu se dezminte. Am asteptat pana am fost deconectata

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, sustine ca la ora stabilita, am sunat pe telefonul pus la dispozitie de Comisie, am intrat, cu un cod de acces, pe linia securizata, am asteptat pe hold pana am fost deconectata.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2138 seconds )