Libnet.ro
UNICEF

21:00

Am discutat despre sedinta CCR de miercuri

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Am discutat despre sedinta CCR de miercuri

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat marti, dupa ce s-a intalnit cu Liviu Dragnea in biroul acestuia de la Parlament, ca au discutat despre sedinta CCR de miercuri in care va fi dezbatuta sesizarea Guvernului privind conflictul juridic Parlament - ICCJ pe tema constituirii completelor de judecatori. intrebat daca i se pare normala o intalnire cu o persoana direct interesata de acest subiect -avand in vedere ca Dragnea a contestat modul in care a fost compus completul care judeca recursul in dosarul angajarilor fictive la DGASPC Teleorman - Toader a spus ca nu a discutat cu un justitiabil, ci cu al treilea om in stat. continuă pe Ziarul Bursa

Tudore Toader, dupa intalnirea cu Dragnea: Am discutat despre sesizarea la CCR privind completele de judecata

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat marti ca s-a intalnit cu presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, pentru a discuta despre sesizarea la Curtea Constitutionala privind conflictul juridic de.

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, prima reactie dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat luni, dupa ce Augustin Lazar a atacat in instanta procedura de revocare, ca accesul la Justitie este garantat pentru orice persoana.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )