Libnet.ro
UNICEF

09:00

Dragnea, despre modificarile cu dedicatie din Codul Penal: Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi

Hotnews Hotnews,
 Dragnea, despre modificarile cu dedicatie din Codul Penal: Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi

Liviu Dragnea sustine ca modificarile facute in Comisia Iordache nu ii vor rezolva problemele penale. Credeti ca astia ma lasa sa scap? Sa fim seriosi, a comentat el, referindu-se indirect la condamnarea decisa de Curtea Suprema, in dosarul DNA privind angajarile fictive. continuă pe Hotnews

Comisia Iordache a decis: Articolul din Codul penal privind neglijenta in serviciu a fost abrogat

Comisia speciala pentru Legile Justitiei, condusa de social-democratul Florin Iordache a abrogat, luni, articolul 298 din Codul penal privind neglijenta in serviciu, informeaza Agerpres. Decizia a fost.

Dragnea, scos din sarite de intrebarile despre Codul penal: Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liviu Dragnea a sustinut ca nu vrea sa mai comenteze in niciun fel modificarile aduse la Codurile Penale, deoarece a tot vorbit de un an si jumatate si degeaba, caci fiecare a ramas cu parerea lui. N-am.

Barna: PSD a modificat exact articolul din Codul penal referitor la abuzul in serviciu, astfel incat Dragea nu mai are nicio problema penala

Presedintele USR, Dan Barna, spune ca prin modificarea articolului din Codul penal privind abuzul in serviciu presedintele PSD, Liviu Dragnea, a fost dezinciminat, iar Romania nu mai este un stat democratic, ci un stat autoritar.

Scandal in Comisia speciala dupa modificarile ultimelor articole din Codul penal

Este scandal in Comisia speciala in ceea ce priveste modificarea articolului privind abuzul in serviciu. in urma cu scurt timp, Eugen Nicolicea a anuntat ca nu voteaza propunerea lui Tudorel.

SONDAJ Sunteti de acord cu modificarile propuse de putere la Codul Penal?

Senatul a adoptat marti modificarile aduse Codului Penal de comisia speciala condusa de Florin Iordache. Printre schimbari se numara si cele referitoare la abuzul in serviciu, care este in mare masura dezincriminat. Sondaj HotNews. ro: Sunteti de acord cu modificarile propuse de putere la Codul Penal?.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache. Proiectul votat astazi n Senat

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamentePe cine salveaza Comisia Iordache? Lista posibililor beneficiari ai redefinirii abuzului in serviciu DNA evalueaza impactul redefinirii abuzului in serviciu, in varianta Ministerului Justitiei: achitari si clasari pe banda rulanta in instante, daca modificarile intra in vigoare .

Codul penal n Comisia Iordache. S-a adoptat propunerea PSD la abuzul n serviciu: Dezincriminare partiala si prag de 1900 lei / NU se aplica n cazul emiterii actelor adoptate de Parlament si Guvern / S-a abrogat neglijenta n serviciu

Comisia speciala parlamentara condusa de deputatul PSD Florin Iordache a terminat luni modificarile la Codul penal, inclusiv la cel mai asteptat articol, cel privind abuzul in serviciu. PSD a adoptat o versiune in care a preluat in mare parte propunerea Ministerului Justitiei si a introdus un prag minim de prejudicu echivalent cu salariul minim brut pe economie, adica 1900 lei, si o scadere a pedepselor pana la 5 ani maximum, sau amenda. Infractiunea a fost redefinita asa incat se considera abuz in serviciu doar daca se obtine folos pentru sine, membru de familie sau afini de pana la gradul II, iar folosul trebuie sa fie material. O alta prevedere adoptata a fost eliminarea din Codul penal a infractiunii de neglijenta in serviciu. Vezi in text principalele momente si articole votate luni plus o SINTEZA a celor mai importante modificari.

SINTEZA Care sunt principalele modificari aduse la Codul penal n Comisia Iordache

Comisia speciala parlamentara pentru legislatia din justitie, condusa de deputatul PSD Florin Iordache, a adoptat luni raportul cu toate modificarile aduse la Codul penal, care va intra la vot marti la Senat. Vezi in text sinteza principalelor amendamente.

Dragnea, prima reactie dupa ce PSD a modificat Codul penal ca sa-l salveze de puscarie: Nu mai are rost sa vorbesc. Credeti ca ma lasa astia sa scap?

Liderul PSD Liviu Dragnea a evitat sa comenteze modificarile operate de Comisia Iordache la Codul penal care-l salveaza de condamnarea la inchisoare cu executare. Credeti ca astia ma lasa sa scap?, a intrebat, retoric, Dragnea, cu aluzie la procurori.

Florin Iordache, declaratie despre modificarile Codului Penal: Abuzul in serviciu nu a fost o miza

Codul penal, in varianta adoptata luni de parlamentarii Comisiei speciale de modificare a legilor Justitiei, pune accentul pe respectarea legii si pe diminuarea abuzurilor, a declarat luni presedintele acestui for,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )