Libnet.ro
UNICEF

08:30

Dragnea, reaudiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la Directia Copilului Teleorman

B1 B1,
Dragnea, reaudiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la Directia Copilului Teleorman

Liviu Dragnea va fi reaudiat de catre completul de cinci judecatori de la Curtea Suprema, in dosarul Protectia Copilului Teleorman, in care liderul PSD a fost condamnat, in prima instanta, la 3 ani si 6 . continuă pe B1

Dragnea, reaudiat in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman

Liderul PSD, Liviu Dragnea, va fi reaudiat la ICCJ, la termenul din 18 martie al procesului in care contesta condamnarea la trei ani si jumatate de inchisoare in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman.

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie

Liviu Dragnea va fi audiat pe 18 martie in dosarul angajarilor fictive de la DGASPC Teleorman. Este vorba de o reaudiere la cererea liderului PSD. Si DNA a cerut luni acest lucru, iar in momentul cand cei doi.

Liviu Dragnea va fi reaudiat n dosarul angajarilor fictive, n care este condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare / Instanta i-a pus n vedere sa se prezinte la termenul din 18 martie

Liviu Dragnea va fi reaudiat de catre completul de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Decizia apartine instantei supreme, care i-a pus in vedere liderului PSD sa se prezinte la termenul din 18 martie al procesului, care pana acum a fost amanat de mai multe ori din cauza controverselor legate de desemnarea completurilor de cinci judecatori.

Liviu Dragnea nu s-a prezentat la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva. Dragnea nu s-a prezentat luni la Curtea Suprema.

Liviu Dragnea, asteptat luni la Curtea Suprema. Judecata in dosarul angajarilor fictive poate incepe efectiv

Apelul lui Liviu Dragnea la condamnarea la 3 ani si 6 luni de inchisoare, dictata in prima instanta de Curtea Suprema, poate incepe efectiv dupa mai bine de 5 luni de tergiversari. Desi initial primul termen al acestui proces a fost pe 8 octombrie, liderul PSD a contestat cu succes modul de formare al completului de 5 judecatori ce urmeaza sa pronunte o sentinta definitiva.

UPDATE Procesul n care Liviu Dragnea a fost condamnat la trei ani si jumatate de nchisoare - o noua amnare dupa ce liderul PSD a anuntat instanta ca vrea sa fie audiat. Un nou termen, n 18 martie

Magistratiii instantei supreme au dispus luni o noua amanare in dosarul privind angajarile fictive de la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului DGASPC) Teleorman, in care liderul PSD, Liviu Dragnea, a fost condamnat in prima instanta la trei ani si jumatate de inchisoare cu executare. Dosarul a fost amanat de mai multe ori, incepand din septembrie anul trecut, din cauza controverselor privind constituirea completurilor de cinci judecatori de la inalta Curte de Casatie si Justitie. La termenul de luni, Liviu Dragnea a cerut sa fie audiat, iar magistratii au fixat un nou termen pentru 18 martie.

Dragnea: Pe 15-20 martie o sa finalizam lista pentru europarlamentare

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat luni ca lista candidatilor la alegerilor parlamentare va fi finalizata in perioada 15 - 20 martie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2515 seconds )