Libnet.ro
UNICEF

20:15

Fifor Mihai: PSD ar trebui sa fie decorat de Klaus Iohannis

Adevărul Adevărul,
Fifor Mihai: PSD ar trebui sa fie decorat de Klaus Iohannis

Secretarul general PSD, Mihai Fifor, care o insoteste pe Viorica Dancila in turneul prezidential, i-a transmis duminica lui Klaus Iohannis sa trimita decoratii social-democratilor pentru toate masurile luate la guvernare. continuă pe Adevărul

Liviu Pop, aluzii reprobabile la adresa lui Klaus Iohannis: imi aduc aminte de anii 1920-1930 din Germania intrebat despre Mircea Diaconu, senatorul PSD a reluat atacurile la presedinte (VIDEO)

Senatorul Liviu Pop a facut, joi seara, in direct pe B1 TV, o aluzie controversata la adresa lui Klaus Iohannis, afirmand ca declaratiile presedintelui in functie ii amintesc de anii 1920-1930 din.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind decorarea post-mortem a cantaretului Mihai Constantinescu cu Ordinul National Pentru Merit in grad de Cavaler.

Mihai Constantinescu, decorat post-mortem de Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul de decorare post-mortem a interpretului de muzica usoara Mihai Constantinescu. Potrivit unui comunicat al Administratiei Prezidentiale, seful statului a.

FOTO VIDEO Klaus Iohannis la Alba Iulia: a decorat Drapelul de lupta al Colegiului Militar National si a facut o baie de multime

Presedintele Klaus Iohannis a decorat, vineri, in cadrul unor festivitati desfasurate la Alba Iulia, Drapelul de lupta al Colegiului National Militar Mihai Viteazul cu Ordinul Virtutea Militara in grad de Ofiter, cu insemn pentru militari, de pace, cu prilejul aniversarii a 100 de ani de la infiintare.

Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru rezultatele meritorii obtinute de-a lungul timpului. Unde s-ar inscrie gazoductele BRUA si Ungheni-Chisinau (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a decorat compania Transgaz pentru dezvoltarea sectorului energetic, atatdin Romania, cat si din regiune, prin proiecte precum gazoductul BRUA si Ungheni-Chisinau, se arata.

Klaus Iohannis a decorat Transgaz pentru ca a finalizat o investitie: Efectele toxice ale guvernarii din ultimii ani au fost resimtite de fiecare roman, prin preturi record la gaze si energie electrica

Sectorul energetic a fost grav perturbat, in ultimul an, de masuri hazardate, precum cele ale vestitei deja, vestite in sensul cel mai negativ, Ordonante 114, a declarat presedintele Klaus Iohannis, joi, la inaugurarea Statiei de Comprimare gaze naturale Podisor, o investitie de peste 22 milioane de euro. Cu aceasta ocazie, Iohannis a acordat companiei Transgaz Ordinul Meritul Industrial si Comercial in grad de comandor.

Gestul special pe care l-a facut Klaus Iohannis, la scurt timp inainte de inmormantarea artistului Mihai Constantinescu. Anunt de ultima ora

Vestea ca Mihai Constantinescu a murit a curpins o tara intreaga, mai ales dupa vestile din ultima vreme care indicau o oarecare imbunatatire. Klaus Iohannis a decis sa faca un gest special pentru a onora numele regretatului artist. Ce va face presedintele Romaniei? Gestul lui Klaus Iohannis, dupa inmormantarea lui Mihai Constantinescu Pentru a-i rasplati .

Ziua si atacul. Klaus Iohannis: PSD a ajuns la cel mai jos nivel, ii baga in disperare pe pensionari

Presedintele Klaus Iohannis a venit cu un nou atac asupra PSD-ului in vizita sa electorala de la Pitesti. Acesta ii acuza pe social-democrati ca ii baga disperare pe pensionari prin minciuna gogonata pesedista cu ca guvernul lui Iohannis ar taia pensiile. Acesta a mai afirmat ca PSD se agata cu disperare de putere si ca au construit o guvernare dezastruoasa.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

Klaus Iohannis: PSD-ul mereu si mereu s-a intors. Cu alte fete, alte nume, dar aceleasi metehne

Presedintele Klaus Iohannis a adus un nou atac PSD-ului intr-o vizita electorala la Targoviste. Seful Statului i-a comparat pe social-democrati cu comunisti si a subliniat ca PSD trebuie inlaturat de la putere pentru o perioada ineajuns de lunga.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )