Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban: Pe cine a dat PSD din Oltenia? Pe Nicolicea, Olguta, Duicu, Fifor, Valcov si lunga lista a otrepelor

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Pe cine a dat PSD din Oltenia? Pe Nicolicea, Olguta, Duicu, Fifor, Valcov si lunga lista a otrepelor

Liderul PNL, Ludovic Orban, a afirmat, sambata, la reuniunea liberalilor de la Craiova, ca PSD a dat din Oltenia pe Eugen Nicolicea, Olguta Vasilescu, Adrian Duicu, Mihai Fifor, Darius Valcov si lunga lista a otrepelor, care au fost ridicate de PSD pe spinarea minciunilor si nenorocirilor. continuă pe Adevărul

LUDOVIC ORBAN, DESPRE VOTUL PENTRU KOVESI: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie imensa pentru Romania, la care a contribuit decisiv presedintele Klaus Iohannis, alaturi de liderii si europarlamentarii PNL.

Ludovic Orban, despre votul pentru Kovesi: Este o victorie imensa pentru Romania

Liderul PNL, Ludovic Orban, spune ca votul din COREPER pentru Laura Codruta Kovesi este o victorie i.

LUDOVIC ORBAN, LA CRAIOVA: Putem castiga alegerile prezidentiale in toate judetele din Oltenia

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat sambata, la Adunarea Regionala a organizatiilor PNL Sud-Vest Oltenia, ca liberalii pot castiga alegerile in toate judetele din Oltenia, spunandu-le membrilor de partid ca acest lucru sta in puterea muncii fiecaruia.

Ludovic Orban, despre numirea lui Kovesi la Parchetul European: Influenta PNL a fost decisiva. Am contracarat lobby-ul PSD si al Guvernului

Presedintele PNL Ludovic Orban a vorbit la Adevarul Live despre numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef european, subliniind contributiile europarlamentarilor PNL la reusita acesteia. Orban aminteste de voturile din Parlamentul European, acolo unde liberalii au inclinat balanta in favoarea fosetei sefe DNA, in ciuda lobby-ului negativ facut de PSD.

Liderul PNL, Ludovic Orban: Victoria lui Kovesi la Parchetul European, fara drept de apel! in dauna atitudinii PSD si al Guvernului Dancila

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, pentru B1 TV, ca numirea Laurei Codruta Kovesi in functia de procuror-sef al Parchetului european este o victorie a Romaniei in pofida boicotului sustinut.

LUDOVIC ORBAN: Dancila a imprumutat obraznicia si totalul dispret fata de oameni de la creatorul sau

Presedintele PNL, Ludovic Orban, afirma ca premierul Viorica Dancila a imprumutat tupeul, obraznicia si totalul dispret fata de oameni de la creatorul sau, Liviu Dragnea. Dancila a fost scoasa din joben de Liviu Dragnea, pusa in aceasta pozitie pentru care nu are nicio calificare, niciun fel de legitimitate, spune Orban.

Ludovic Orban: Vom depune motiunea de cenzura atunci cand vom avea garantia ca trece

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbeste azi la Adevarul Live de la ora 13. 00 despre data la care liberali vor depune motiunea de cenzura precum si despre sansele acesteia de reusita.

Ludovic Orban: Este o chestiune de zile pana la depunerea motiunii de cenzura impotriva Guvernului Dancila

Ludovic Orban, liderul PNL, a spusca este foarte probabil ca motiunea impotriva Guvernului Dancila sa fie depusa saptamana viitoare in Parlament. Este o chestiune de zile pana la depunerea.

Ludovic Orban, presedinte PNL: Este posibil in cursul saptamanii viitoare sa depunem motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, miercuri, ca motiunea de cenzura impotriva Guvernului ar putea fi depusa saptamana viitoare. Este o chestiune de zile, a spus seful liberalilor la.

Ludovic Orban: Este posibil in cursul saptamanii viitoare sa depunem motiunea de cenzura

Depunerea motiunii de cenzura este o chestiune si de zile iar acest lucru este posibil in cursul saptamanii viitoare, a declarat miercuri liderul PNL, Ludovic Orban, intr-o interventie telefonica la Digi 24.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.209 seconds )