Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor: De astazi incepe oficial austeritatea. Guvernul Orban poarta in frunte stigma tradarii

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor: De astazi incepe oficial austeritatea. Guvernul Orban poarta in frunte stigma tradarii

Secretarul general al PSD Mihai Fifor a atacat luni investire Guvernului Orban, despre care spune ca este nasut din ura si tradare. Acesta mai adauga ca noul Cabinet va esua in toate lucrurile care ne-au acuzat pe noi: nu vor face autostrazi, nu vor construi spitale, a mai afirmat Fifor. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor, anunt despre salariul minim: Ludovic Orban ameninta ca va anula cresterea pregatita de PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, atrage atentia asupra programului de guvernare al celor de la PNL. Mihai Fifor sustine ca cei platiti cu salariul minim pe economie nu vor mai avea parte de majorarile.

Mihai Tudose face apel la parlamentarii ProRomania pentru a vota Guvernul Orban: De trei luni totul e blocat. Suntem de Kafka

Vicepresedintele ProRomania Mihai Tudose a facut apel la colegii sai din partid pentru a vota pentru investirea Guvernului Orban, asta desi liderul formatiuni, Victor Ponta, a dat ordin ca membrii partidului sa nu participe la vot. De altfel, acesta l-a atacat luni pe Mihai Tudose, afirmand ca a negociat cu PNL si ca ne-a mintit pe toti.

Mihai Fifor: Guvernul Orban va declansa cresterea facturilor la gaze si energie electrica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Orban vrea cresterea facturilor la gaze si energie electrica. El a adaugat ca facturile vor creste cu aproximativ 25%. Iohannis confirma ca.

MIHAI FIFOR: Una spun cei de la PNL si alta este in programul lor de guvernare

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca una spun cei de la PNL si alta este in programul lor de guvernare, facand referire la comasarea spitalelor, taieri de pensii si salarii si afirma ca, odata investit Guvernul, programul scris devine lege si nu mai merge cu gargara electorala pe care o auziti acum.

Klaus Iohannis a semnat decretul pentru noul Executiv. Cine face parte din Guvernul Orban

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, cu putin timp in urma, in seara de luni, decretul pentru noul Executiv. Guvernul Orban a fost oficial numit in functie, dupa votul din acesta luni, din Parlament. Echipa de ministri a lui Ludovic Orban depune si jurmantul in fata lui Klaus Iohannis, la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis a semnat .

Mai multi parlamentari Pro Romania vor sa voteze guvernul Orban. Victor Ponta il are model pe Dragnea, ii ameninta cu excluderea

Ultimele informatii din presa anunta ca cinci parlamentari Pro Romania vor vota guvernul Orban, cu argumente pertinente. Informatii vin si de la europarlamentarul Mihai Tudose, care explica foarte clar de ce ordinul lui Ponta, de a boicota validarea guvernului Orban, este impotriva intereselor Romaniei, venite de la partidul Pro Romania.

UPDATE Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului: 240 de voturi pentru - OFICIAL

Guvernul Orban a primit votul de investitura al Parlamentului. Pentru cabinetul condus de liderul PNL au votat 240 de senatori si deputati liberali, USR, UDMR, PMP, ALDE, ai minoritatilor si cativa dintre parlamentarii PSD si Pro Romania. in total, au fost 240 de voturi pentru.

Deputatul Daniel Constantin anunta ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban

Deputatul Daniel Constantina declarat ca sase parlamentari PRO Romania vor vota Guvernul Orban. Anuntul acestuia vine dupa ce fostul premier Victor Ponta a declarat ca Mihai Tudose ar fi negociat cu PNL.

Guvernul Orban merge astazi in Parlament pentru votul de investitura

ACTUALIZARE - 100 de deputati au votat pana in prezent. ----- * ACTUALIZARE - Au votat 64 de senatori din cei 64 prezenti, urmeaza votul deputatilor ---- * ACTUALIZARE - Senatorul PSD, Eugen Gioanca, a votat pentru guvernul Orban --- * ACTUALIZARE - Dezbaterile s-au incheiat, urmeaza votul.

Deputat PSD, in ziua in care a trecut de partea PNL: in cazul in care Guvernul Orban va fi instalat, se vor inchide spitale

Deputatul PSD Bacau Elena Haratau a votat astazi pentru investirea Guvernului Orban. in aceeasi zi insa, la 12. 40, aceasta a transmis un comunicat de presa in care afirma ca in cazul in care Guvernul Orban va fi instalat, iar Klaus Iohannis va castiga alegerile prezidentiale, vor fi din nou unitati sanitare care se vor inchide.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )