Libnet.ro
UNICEF

18:45

Mihai Fifor, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri?

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor, catre Klaus Iohannis: Trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri?

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a lansat un atac dur la adresa presedintelui Klaus Iohannis, motivul fiind faptul ca seful statului a lasat mai multe ministere fara titulari. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor, atac la Iohannis: Trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri, asa cum va obliga Constitutia?

Mihai Fifor, secretarul general al PSD, a lansat un nou atac la adresa presedintelui Iohannis, dupa ce Ministerul Afacerilor Interne a ramas fara ministru. De doua zile, Ministerul Afacerilor Interne a.

Viorica Dancila, apel catre Klaus Iohannis: Resping ferm abordarea presedintelui. Oamenii sunt cei care au de suferit din cauza jocului electoral

Premierul Viorica Dancila a declarat in sedinta de guvern de joi ca respingeabordarea presedintelui, subliniind ca cetatenii au de suferit din cauza jocului electoral initial la nivel.

Mihai Fifor, atac la presedinte: Parafrazandu-va propriile declaratii, trebuie sa moara oameni ca sa numiti ministri, asa cum va obliga Constitutia?

In plin proces de reformare a sistemului de urgenta si in plin proces de organizare a alegerilor prezidentiale, presedintele Klaus Iohannis gaseste de cuviinta sa lase Ministerul Afacerilor Interne MAI).

MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, joi, pe Facebook, ca este ultima zi in care conduce interimar Ministerul Afacerilor Interne, iar intr-un moment extrem de important institutia ramane fara ministru. Klaus Iohannis este in campanie si face tot ce poate sa blocheze Guvernul, fortand peste masura legile si Constitutia.

Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca, joi, 12 septembrie, expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Afacerilor Interne.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

Klaus Iohannis, despre remanierea ceruta de Dancila: Neavenita, nepotrivita si o refuz clar Doamna prim-ministru, trebuie sa va prezentati in fata Parlamentului! (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a anuntat joi ca refuza noua remaniere ceruta de catre prim-ministru Viorica Dancila prin care propunea 6 nume noi de ministri. imi cere o remaniere guvernamentala,.

KLAUS IOHANNIS: Tara noastra are mare nevoie de oameni tineri

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat sambata, la Scoala de Vara a Tineretului National Liberal organizata in statiunea Venus, ca Romania are nevoie de implicarea tinerilor in toate domeniile de activitate.

Mihai Fifor pleaca de la Ministerul de Interne. Anuntul premierului Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca joi expira mandatul lui Mihai Fifor de ministru interimar la Interne, subliniind ca ii multumeste pentru toata activitatea la.

Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere

Klaus Iohannis a stabilit, sambata, la Scoala de vara a tineretului liberal, cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere. Klaus Iohannis a stabilit deja cine va fi premierul Romaniei, dupa ce PNL va fi la putere Cand spui comedie, spui I. Caragiale si imediat in minte iti vine si O .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )