Libnet.ro
UNICEF

10:00

Mihai Fifor cere explicatii Guvernului privind existenta unui singur centru de testare in Arad: Unde sunt cele trei aparate RT-PCR achizitionate in starea de urgenta?

Adevărul Adevărul,
Mihai Fifor cere explicatii Guvernului privind existenta unui singur centru de testare in Arad: Unde sunt cele trei aparate RT-PCR achizitionate in starea de urgenta?

Senatorul PSD Mihai Fifor a la Arad exista un singur centru de testare pentru COVID-19, la Directia de Sanatate Publica Arad. Social-democratul se intreaba unde sunt cele trei aparate RT-PCR achizitionate in starea de urgenta si de ce nu apare pe lista centrelor acreditate de testare si Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad. El precizeaza cu Guvernul sau Ministerul Sanatatii trebuie sa ofere niste explicatii oficiale in acest sens. continuă pe Adevărul

Mihai Fifor, iesire virulenta la adresa liberalilor: E o lege prost facuta. Ramane un act legislativ abuziv!

Mihai Fifor vine cu un mesaj dur, in contextul in care, luni, Comisia juridica a Senatului urmeaza sa reia dezbaterile asupra proiectului de lege privind carantinarea si izolarea. Senatorul PSD sustine ca aceasta lege este prost facuta si ramane doar un act legislativ abuziv.

Noi proteste in Bulgaria: Mii de oameni au iesit in strada pentru a cere demisia Guvernului (VIDEO)

Pentru a patra seara la rand, bulgarii au iesit in strada, duminica, cerand demisia guvernului condus de premierul Boiko Borisov, informeaza AFP. Mii de bulgari au participat, la Sofia si in celelalte orase im.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )