Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor, despre decizia CCR: E o victorie a PSD Niciodata nu s-a pus problema ca Guvernul Dancila sa nu mearga in Parlament

B1 B1,
Mihai Fifor, despre decizia CCR: E o victorie a PSD Niciodata nu s-a pus problema ca Guvernul Dancila sa nu mearga in Parlament

Vicepremierul Mihai Fifor a declarat ca decizia Curtii Constitutionale este o victorie a PSD care arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta numirii ministrilor. continuă pe B1

Mihai Fifor, reactie la decizia CCR: Este o victorie pentru noi. Guvernul este pregatit sa mearga in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia in privinta ministrilor, aceasta fiind o victorie pentru social-democrati, a declarat miercuri.

Fifor: Decizia CCR - o victorie pentru noi. Guvernul oricum merge in Parlament

Decizia Curtii Constitutionale arata ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa respecte Constitutia .

MIHAI FIFOR: Daca PNL, PMP si USR vin la guvernare, vom reintra in epoca intunecata a austeritatii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca reactiile la pactul propus de premierul Viorica Dancila dezvaluie adevarata fata a partidelor si politicienilor din opozitie. Potrivit lui Fifor, faptul ca PNL, PMP si USR nu vor sa semneze pactul arata ca daca vin ei la guvernare, vom reintra in epoca intunecata a austeritatii.

Procesul lui Darius Valcov, AMANAT dupa decizia CCR pe completurile specializate de 3 judecatori

Procesul lui Darius Valcov de la Curtea Suprema a fost amanat deoarece Curtea Constitutionala nu a motivat decizia privind completurile specializate de 3 judecatori. Este vorba despre dosarul in care PSD-istul.

Mihai Fifor: Pactul national propus de premier dezvaluie adevarata fata a partidelor din Opozitie

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Pactul national pentru bunastarea romanilor propus de premierul Viorica Dancila dezvaluie adevarata fata a partidelor si politicienilor din.

Nicusor Dan: Decizia CCR de miercuri ar putea conduce la un nou conflict constitutional intre presedintele Iohannis si premierul Dancila (VIDEO)

Nicusor Dan, candidat independent la alegerile pentru Primaria Capitalei din 2020, a explicat miercuri seara, in direct pe B1TV, ca decizia CCR de astazi ar putea sa conduca la un nou conflict constitutional.

IOHANNIS, DUPA DECIZIA CCR: Premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, dupa decizia CCR, ca premierul este obligat sa mearga in fata Parlamentului pentru votul de incredere, iar blocajele privind revocarile si numirea interimarilor sunt generate de refuzul premierului de a merge in Parlament.

Sorin Rosca Stanescu: Decizia CCR este o sanctiune morala teribila impotriva presedintelui Klaus Iohannis

Jurnalistul Sorin Rosca Stanescu a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul cu presedintele Iohannis. Este o sanctiune morala teribila impotriva.

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea: Decizia CCR este normala, corecta, e in spiritul Constitutiei

Ministrul pentru Mediul de Afaceri, Radu Oprea, a comentat la Antena 3 decizia CCR de a admite partial sesizarea Guvernului privind conflictul institutional cu presedintele Klaus Iohannis. Radu Oprea e de parere ca.

Augustin Zegrean explica decizia CCR: Premierul Dancila are obligatia de a se prezenta in Parlament. Ea nu poate sa ramana cu interimarii mai mult de 45 de zile

Fostul judecator al Curtii Constitutionale, Augustin Zegrean, a explicat in emisiunea prezentata de Silviu Manastire, Dosar de politician decizia CCR de miercuri, potrivit careia Iohannis este obligat sa.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2102 seconds )