Libnet.ro
UNICEF

05:45

Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

B1 B1,
Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

PSD sare in apararea lui Dan Barna in cazul anchetei facute de DNA. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este suparat ca un astfel de dosar apare in timpul campaniei electorale. intr-o postare pe Facebook,. continuă pe B1

DNA, dosar penal dupa dezvaluirile Rise Project despre Dan Barna Liderul USR: Daca ma cheama la audieri, nu vad nicio problema

DNA s-a autosesizat si a deschis dosar penal in rem, adica pentru fapte, in urma anchetei Rise Project privindu-l pe Dan Barna, potrivit unor surse judiciare citate de Realitatea TV. Liderul USR a declarat, luni seara, ca nu a primit nimic de la DNA si ca daca va fi chemat la audieri nu vede nicio problema.

MIHAI FIFOR: Dupa ce a dat jos un guvern functional, Iohannis se dovedeste incapabil sa puna ceva in loc

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Romania ar putea pierde 4,4 miliarde de dolari, adica 2% din PIB, pentru ca nu exista ministru la Ministerul Mediului care ar putea semna mandatul martorilor in procesul Gabriel Resources vs. Romania, audierile urmand a avea loc in perioada 2-13 decembrie. Criza se agraveaza, pentru ca, dupa ce a dat jos un guvern functional, Iohannis se dovedeste incapabil sa puna ceva in loc, sustine Mihai Fifor.

DNA s-ar fi autosesizat dupa dezvaluirile despre Barna si ar fi deschis dosar penal in rem. Liderul USR: Chiar eu am solicitat DNA verificarea faptelor

Procurorii DNA s-au autosesizat dupa dezvaluirile RISE Project despre Dan Barna si au deschis dosar penal in rem, cu privire la o posibila fapta de fraudare a fondurilor europene, informeaza G4Media, care citeaza.

RISE PROJECT VS Dan Barna. Sau inc-o intoarcere din morti a jurnalismului

A avut dreptate sa publice RISE dezvaluirile despre Barna? Da. De ce acum a publicat RISE dezvaluirile despre liderul USR? De d-aia! Sa se mire conspirationistii. Exista o noua etica a noului jurnalism? Da. RISE este controlat de SRI, SIE, KGB? Nu. Are dreptul RISE la stangacii de exprimare? Da. Ce pateste politicianul care se declara pentru o noua etica in politica si viseaza catre vechea politica a tocmelii? O sa-l aleaga - o sa-l alerge lupii!.

Probeleme mari pentru Dan Barna. DNA ar fi deschis dosar penal dupa ancheta Rise Project

Potrivit unor informatii venite pe surse, Directia Nationala Anticoruptie DNA) s-a autosesizat dupa dezvaluirile jurnalistilor de la Rise Project in legatura cu mai multe proiecte demarate in trecut de Dan Barna. Procurorii ar fi dschis un dosar penal in rem, ceea ce inseamna ca in acest moment sunt anchetate posibile fapte de frauda cu fonduri .

Carmen Avram, dupa Raportul MCV. Mesaj dur pentru Dan Barna

Europarlamentarul PSD Carmen Avram tinteste voalat in directia lui Dan Barna atunci cand vine vorba despre tonul dur al Raportului MCV. intr-o postare pe Facebook dupa aparitia raportului, Avram acuza.

Editie exploziva Sinteza zilei. Denuntul-cheie din dosarul lui Dan Barna

Editie exploziva Sinteza zilei. Mihai Gadea a prezentat, marti, un document exclusiv, in premiera nationala: denuntul-cheie din dosarul lui Dan Barna.

MIHAI FIFOR: Iohannis si Orban, doi aventurieri politici

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca, din cauza presedintelui Klaus Iohannis si a premierului desemnat Ludovic Orban, doi aventurieri politici, care se dovedesc incapabili sa formeze o alta majoritate parlamentara, dupa ce au dat jos un guvern functional, Romania pierde.

DAN BARNA: ii invit pe Iohannis si Dancila la o dezbatere inainte de primul tur

Presedintele USR, Dan Barna, a anuntat luni, la Ploiesti, ca ii invita pe candidatii PNL si PSD la alegerile prezidentiale, Klaus Iohannis si Viorica Dancila, la o dezbatere publica despre viitorul Romaniei, care sa aiba loc inainte de primul tur al alegerilor, informeaza Agerpres.

Dan Barna reitereaza cerintele USR pentru Ludovic Orban in schimbul sustinerii Guvernului: Vom discuta concret despre ce alternative va prezenta premierul

Dan Barna a reiterat, marti, cerintele USR pentru sustinerea Guvernului Orban. Liderul Uniunii a declarat, inainte de intalnirea cu Ludovic Orban, programata pentru marti la ora 15. 00, ca.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )