Libnet.ro
UNICEF

13:45

Mihai Fifor: Guvernul Orban va declansa cresterea facturilor la gaze si energie electrica

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: Guvernul Orban va declansa cresterea facturilor la gaze si energie electrica

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Orban vrea cresterea facturilor la gaze si energie electrica. El a adaugat ca facturile vor creste cu aproximativ 25%. Iohannis confirma ca. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR: Una spun cei de la PNL si alta este in programul lor de guvernare

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca una spun cei de la PNL si alta este in programul lor de guvernare, facand referire la comasarea spitalelor, taieri de pensii si salarii si afirma ca, odata investit Guvernul, programul scris devine lege si nu mai merge cu gargara electorala pe care o auziti acum.

Mihai Fifor, reactie dura la adresa PNL: Aroganta. Asta ne asteapta pentru urmatorii ani

Mihai Fifor considera ca comportamentul celor din PNL este ultima aroganta. Vedem aroganta in sloganul presedintelui Iohannis, vedem aroganta la premierul desemnat, vedem aroganta la ministrul propus pe.

Victor Ponta: Pro Romania nu voteaza Guvernul Orban

Presedintele Pro Romania, Victor Ponta a declarat, duminica, la Antena 3, ca nu va vota guvernul Orban. Am luat decizia de a vota impotriva acestui guvern,pentru ca asa s-a format Pro Romania ca un.

Daca guvernul Orban nu trece luni de parlament, ne indreptam spre alegeri anticipate

Declaratia explicita a dlui Orban si presiunea USR pentru anticipate demostreaza afirmatia din titlu. Nu vad de ce, daca guvernul Orban pica luni la votul de investitura, fie si prin lipsa cvorumului, sa nu se profite de fereastra de oportunitate si PNL, USR, Pro Romania sa nu nu voteze ei impotriva altei nominalizari de premier, eventual o alta persoana din conducerea PNL. Ce sa faca atunci PSD, sa voteze in corpore un guvern PNL?.

Trece sau nu trece? Cati alesi PSD si ProRomania voteaza Guvernul Orban. Pe cate voturi se bazeza PNL

Fie Guvernul Orban trece la mustata, fie votul va fi amanat pana dupa alegerile prezidentiale, scenariul dorit de PSD. Partidul lui Victor Ponta va inclina decisiv balanta, exact la patru ani dupa tragedia de la Colectiv. Liberalii au negociat la sange cu parlamentari de la PSD si de la ProRomania, incercand sa adune cele 233 de voturi necesare instalarii noului Executiv, sustin surse politice pentru Adevarul.

Petre Roman prezice ca Guvernul Orban va trece de Parlament

Petre Roman prevede un viitor greu pentru Guvernul Orban, chiar daca ar trece de investire.

Petre Roman lauda ministrii propusi in Guvernul Orban: Catalin Predoiu are experienta si stie unde a gresit cand a fost ministru al Justitiei

Petre Roman, primul premier post-decembrist, a precizat ca o parte dintre ministrii propusi in Guvernul Orban, sunt potriviti sa-si asume responsabilitastile unei guvernari eficiente. Sunt cativa.

KLAUS IOHANNIS: O minciuna gogonata a PSD ca Guvernul Orban ar taia pensiile

Presedintele Klaus Iohannis a afirmat, vineri, ca social-democratii din disperare de a pierde puterea ii mint pe pensionari ca Guvernul Orban ar taia pensiile.

Marcel Ciolacu: Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la v.

Ciolacu sustine ca Guvernul Orban se va lauda doar cu ce a facut PSD

Presedintele Camerei Deputatilor, Marcel Ciolacu, sustine ca Guvernul Orban trebuie oprit luni, la votul de investitura, pentru ca nu va face altceva decat sa se laude cu realizarile PSD.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2113 seconds )