Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mihai Fifor: M-a impresionat dragostea cu care Viorica Dancila a fost primita la Sulina

Antena3 Antena3,
Mihai Fifor: M-a impresionat dragostea cu care Viorica Dancila a fost primita la Sulina

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, invitatul lui Radu Tudor la Punctul de intalnire a precizat ca premierul Viorica Dancilaa dat dovada de forta, de vertificalitate, de corectitudine si de. continuă pe Antena3

MIHAI FIFOR: incetati sa mai catalogati Legea pensiilor ca fiind o pomana electorala

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, le-a transmis, luni, politicienilor din opozitie, sa nu mai sperie oamenii ca vor creste cheltuielile cu noua lege a pensiilor si le cere sa nu mai catalogheze actul normativ pomana electorala. Sunteti prizonierii unei viziuni de contopist, le-a transmis Fifor, afirmand ca, odata cu cresterea cheltuielilor pentru plata pensiilor, cresc si incasarile la buget.

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3.

Mihai Fifor, apel catre opozitie: incetati!

Mihai Fifor, purtatorul de cuvant al PSD, face un apel la opozitie sa inceteze sa catalogheze Legea pensiilor ca fiind o pomana electorala. Stimati colegi din opozitie, incetati sa mai.

Viorica Dancila, ironizata pe Facebook, dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep. Facea parte din planul de guvernare?

Viorica Dancila a fost ironizata pe Facebook dupa ce a felicitat-o pe Simona Halep pentru calificarea in finala de la Wimbledon. Mai multi internauti au intrebat-o pe Dancila daca performanta Simonei a facut parte din programul de guvernare al PSD si daca are vreun sfat pentru ea inaintea marii finale de la Londra. Viorica Dancila .

VIORICA DANCILA: Conducerea CNAIR a blocat evolutia unor proiecte

Conducerea Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a blocat in mod nejustificat evolutia unor proiecte, a declarat prim-ministrul Viorica Dancila, care a amintit ca a cerut demiterea din functie a sefului CNAIR, Narcis Neaga.

Viorica Dancila, despre raportul GRECO: Aceste lucruri trebuie lamurite de magistrati si ar trebui luat exemplul Olandei

Premierul Viorica Dancila a comentat joi, concluziile raportului GRECO si solicitarea presedintelui Klaus Iohannis ca Guvernul sa initiese un proiect de lege care sa contina masurile necesare pentru.

Primele rezultate din sondajele PSD. De ce s-a razgandit Viorica Dancila si este dispusa sa candideze la prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat joi ca este dispusa sa candideze la alegerile prezidentiale daca partidul ii cere asta. Declaratia facuta la DCNews este surprinzatoare in contextul in care ea a exclus pana acum o candidatura, iar PSD a testat in sondaje pentru prezidentiale cinci lideri social-democrati, nu si pe premier. Surse social-democrate au declarat pentru HotNews. ro ca cei cinci pesedisti sunt cotati in sondaje cu un scor mai degraba in marja de eroare, avand sub 5% in intentia de vot.

Ludovic Orban, mesaj pentru Viorica Dancila pe tema justitiei: NU aveti cale de scapare in acest moment!

Presedintele PNL, Ludovic Orban, i-a transmis, joi, premierului Viorica Dancila ca Guvernul pe care il conduce nu are de ales si trebuie sa corecteze Legile Justitiei si sa puna in practica toarte.

Viorica Dancila: Sunt 14 tari europene care au rapoarte GRECO si nu au pus in parctica acele masuri. Trebuie sa existe un consens

Premierul Viorica Dancila il ataca pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce acesta a cerut Guvernului sa initieze cat mai repede un proiect de lege in acord cu recomandarile organismelor europene.

Viorica Dancila, despre mutarea Ambasadei la Ierusalim: Tacerea presedintelui nu este un lucru bun Iohannis sa-si asume o decizie

Premierul Viorica Dancila, care in martie anunta ca Romania isi va muta ambasada din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim, sustine ca Klaus Iohannis trebuie sa isi asume o decizie in privinta mutarii ambasadei, dar presedintele nu spune nimic, nici ca va muta ambasada, nici ca nu o va muta.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )