Libnet.ro
UNICEF

01:05

MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august nu a fost declasificat

Secretarul general al PSD Mihai Fifor afirma despre anuntul ministrului de Interne privind declasificarea Raportului MAI referitor la evenimentele din 10 august,ca raportul a fost deja desecretizat in proportie de 90%, concluzia sa fiind ca azi, ministrul liberal de Interne Marcel Vela nu a declasificat nimic. continuă pe Ziarul Bursa

PRIMELE DATE din raportul privind evenimentele din 10 august. SURSE: Carmen Dan a preluat comanda in jurul orei 12:00

Apar primele date din raportul privind evenimentele din 10 august, desecretizat, joi, de Ministerul Afacerilor Interne si trimis catre DIICOT. Potrivit HotNews. ro, care citeaza surse apropiate dosarului,.

Ludovic Orban ii solicita ministrului de Interne sa prezinte raportul referitor la Dosarul din 10 august

Premierul Ludovic Orban i-a solicitat, miercuri, ministrului Afacerilor Interne, Marcel Vela, ca, dupa finalizarea procedurii referitoare la desecretizarea dosarului referitor la evenimentele din 10 august, sa pr.

Ministrul de Interne, despre dosarul 10 august: Daca Mihai Fifor ar fi desecretizat acest raport, el ar fi fost trimis pana acum la DIICOT

Faptul ca raportul privind evenimentele din 10 august nu a fost desecretizat pana acum a fost un impediment major intr-o cercetare penala, a declarat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. Daca.

Mihai Fifor spune adevarul despre Iohannis: A incasat-o de la Ponta si a capatat o fobie fata de PSD

Mihai Fifor il acuza pe Klaus Iohannis de lasitate pentru ca refuza o dezbatere cu Viorica Dancila. Dupa ce a incasat-o de la Ponta, Iohannis n-a mai intrat niciodata in ring cu cineva de la PSD.

Raportul cu privire la evenimentele din 10 august a fost declasificat si trimis procurorilor DIICOT. in continuare, documentul NU ESTE PUBLIC. Ministrul Marcel Vela: Pana nu se finalizeaza ancheta penala, nu putem sa dam detalii (FOTO, VIDEO)

Raportul cu privire la evenimentele din 10 august a fost declasificat si a fost trimis procurorilor DIICOT, a anuntat, joi, ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela. La nivelul MAI comisia constituta a.

Raportul referitor la protestele din 10 august, au fost declasificate si trimise catre DIICOT

Ministrul de interne, Marcel Vela, a anuntat joi ca raportul privind interventia autoritatilor la protestele din 10 august 2018 a fost declasificat si a fost pus la dispozitia DIICOT, care are in desfasurare o ancheta penala. Raportul este declasificat, dar nu poate fi facut public inainte de a fi incheiata ancheta. Decizia apartine DIICOT, a subliniat ministrul, potrivit Digi24. ro.

Mihai Fifor, atac la adresa ministrului de Interne: Nu a declasificat nimic. Tot ce am vazut azi a fost doar o mascarada

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, afirma ca raportul cu privire la interventia fortelor de ordine de la mitingul din 10 august 2018 a fost desecretizat inca din 31 ianuarie 2019, iar documentul este in.

MIHAI FIFOR: Iohannis nu vine la dezbatere pentru ca stie ca nu are cum sa castige

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca presedintele Klaus Iohannis se teme de PSD, de aceea il ataca constant si refuza sa participe la dezbatere cu Viorica Dancila.

PSD vs. Facebook. Mihai Fifor se plange de cenzura dupa ce raportacii lui Iohannis au raportat fake news-ul PSD

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, ii acuza pe raportacii lui Iohannis de cenzura pe Facebook dupa ce, cu o seara inainte, social-democratii au distribuit pe facebook o stire falsa despre cum presedintele Klaus Iohannis ar fi avut casca in timpul conferintei de presa. Printre cei care au distribuit stirea falsa se numara si primarul Capitalei Gabriela Firea, precum si fostul ministru al Sanatatii Florian Bodog.

Mihai Fifor, acuzatii explozive: Presa internationala e sub embargo si transmite doar stiri pozitive despre Iohannis

Mihai Fifor sustine ca s-a impus un embargo corespondentilor locali ai presei internationale, acestia fiind obligati sa transmita doar stiri pozitive despre Iohannis. De vreo doua zile, dupa ce Iohannis .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2519 seconds )