Libnet.ro
UNICEF

10:45

MIHAI FIFOR: Nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MIHAI FIFOR: Nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata

Secretarul general al PSD Fifor afirmp, dupa publicarea rapoartelor MCV privind Romania si Bulgaria, ca nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata, iar Romania e criticata de CE, argumentul sau fiind ca, in cazul Romaniei, Minica Macovei, europarlamentari PNL si USR cer cu ochii injectati sa se mentina MCV. continuă pe Ziarul Bursa

Fifor: Macovei, europarlamentari PNL si USR cer cu ochii injectati sa se mentina MCV pentru Romania

Secretarul general al PSD Fifor afirma, dupa publicarea rapoartelor MCV privind Romania si Bulgaria, ca nu reformele si lupta anticoruptie sunt motivele pentru care Bulgaria e laudata, iar Romania e criticata de CE, argumentul sau fiind ca, in cazul Romaniei, Minica Macovei, europarlamentari PNL si USR cer cu ochii injectati sa se mentina MCV.

Raportul MCV, publicat. Romania primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, o problema majora

Raportul MCV pentru Romania a fost publicat. Tara noastra primeste critici dure de la CE. Lupta Anticoruptie, problema majora. Regres fata de progresele anilor trecuti. Raportul MCV pentru Romania, fost publicat Comisia EuropeanaCE) a publicat, marti dupa-amiaza, raportul MCV pentru Romania. El se refera la evolutia situatiei din tara noastra in domeniul reformei sistemului judiciar .

MIHAI FIFOR: Dupa ce a dat jos un guvern functional, Iohannis se dovedeste incapabil sa puna ceva in loc

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, sustine ca Romania ar putea pierde 4,4 miliarde de dolari, adica 2% din PIB, pentru ca nu exista ministru la Ministerul Mediului care ar putea semna mandatul martorilor in procesul Gabriel Resources vs. Romania, audierile urmand a avea loc in perioada 2-13 decembrie. Criza se agraveaza, pentru ca, dupa ce a dat jos un guvern functional, Iohannis se dovedeste incapabil sa puna ceva in loc, sustine Mihai Fifor.

Mihai Fifor, dupa dezvaluirile despre Dan Barna: Nu e in regula sa calcam in picioare prezumtia de nevinovatie, iar dosarele penale sa stabileasca cine ramane intr-o competitie electorala

PSD sare in apararea lui Dan Barna in cazul anchetei facute de DNA. Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, este suparat ca un astfel de dosar apare in timpul campaniei electorale. intr-o postare pe Facebook,.

UPDATE: Raportul MCV pentru Romania, unul dintre cele mai dure din ultimii 10 ani. Lupta anticoruptie si activitatea DNA, descrestere semnificativa (surse)

Raportul Comisiei Europene privind progresele Romaniei in cadrul Mecanismului de Cooperare si Verificare MCV) este unul dintre cele mai critice din ultimii zece ani, au explicat pentru HotNews. ro surse oficiale care au consultat draftul documentului. Potrivit acestora, expertii europeni noteaza ca lupta anticoruptie a scazut foarte mult in intensitate, activitatea DNA cunoscand o descrestere semnificativa.

Guvernul Orban. Ce nume sunt vehiculate pentru viitorul Cabinet. Raluca Turcan intra in Guvern

Ludovic Orban isi face strategia pentru a anihila boicotul parlamentar anuntat de PSD. Premierul desemnat discuta astazi in forul de conducere al partidului stadiul negocierilor pentru formarea noului guvern,.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )