Libnet.ro
UNICEF

11:30

E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Antena3 Antena3,
E oficial! Cand va spune PSD numele candidatului la alegerile prezidentiale. Mihai Fifor a facut anuntul

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a declarat luni seara, la postul RTV, ca data congresului PSD in care se va desemna candidatul pe care il va sustine partidul pentru alegerile prezidentiale este 3. continuă pe Antena3

Robert Negoita: PSD pierde alegerile prezidentiale si cu Papa Francisc

Robert Negoita a declarat la un post de televiziune ca PSD nu ar castiga alegerile prezidentiale nici daca Papa Francisc ar candida pentru partid. La vizita Papei Francisc am vazut totusi o reactie.

Dancila a anuntat lista PSD-istilor testati pentru prezidentiale: Plus Tariceanu si un candidat independent (VIDEO)

Viorica Dancila a anuntat, vineri, intr-o conferinta la Braila, ca patru PSD-isti sunt masurati in sondajele partidului pentru a determina candidatul la alegerile prezidentiale. Este vorba despre Eugen.

Lista PSD-istilor testati pentru prezidentiale. in sondaje au intrat si Tariceanu si un independent

Presedintele PSD Viorica Dancila a declarat vineri, la Braila, ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul acesta sunt mai multe nume din partid, printre care si liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu dar si un candidat independent. Dancila a anuntat ca PSD are mai multe variante de candati la prezidentiale pe care urmeaza sa-i testeze in sondaje in urmatoarea perioada.

Fifor: Cand va avea loc Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 .

Fifor: Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la prezidentiale va avea loc in 3 august

Congresul PSD pentru desemnarea candidatului la alegerile prezidentiale din toamna va avea loc in 3 august, anunta secretarul general al partidului, Mihai Fifor.

Viorica Dancila: Vrem ca la alegerile prezidentiale sa aratam ca PSD este un partid cu adevarat puternic si sustinut de cetatenii tarii

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a declarat vineri, la Galati, ca reluarea dialogului cu cetatenii devine o prioritate pentru noua conducere a PSD, care are in vedere.

Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu-si vor atinge targetul la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat ca va cere demisia tuturor sefilor de organizatii judetene care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la prezidentiale, in cazul in care partidul va pierde.

Breaking News. Dancila a anuntat lista candidatilor la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidenti.

BASESCU, DESPRE CANDIDATII PSD LA VIITOARELE ALEGERI PREZIDENTIALE: Teodorovici pentru Cotroceni si Dancila pentru Victoria

Fostul presedinte Traian Basescu sustine ca tandemul care va reprezenta PSD la viitoarele alegeri prezidentiale este Eugen Teodorovici pentru Cotroceni si Viorica Dancila pentru Victoria. Vrea, nu vrea partidul, asta e! Si daca nu vrea partidul, are solutii mai bune?, adauga Basescu.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1994 seconds )