Libnet.ro
UNICEF

23:00

Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

B1 B1,
Viorica Dancila: Astazi expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea MAI. Klaus Iohannis sa lase jocurile politice si sa renunte la blocarea Guvernului (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a anuntat in debutul sedintei de Guvern ca, joi, 12 septembrie, expira interimatul lui Mihai Fifor la conducerea Ministerului Afacerilor Interne. continuă pe B1

Mihai Fifor pleaca de la Ministerul de Interne. Anuntul premierului Dancila

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, in debutul sedintei de guvern, ca joi expira mandatul lui Mihai Fifor de ministru interimar la Interne, subliniind ca ii multumeste pentru toata activitatea la.

Cine este Camelia Gavrila, propusa de catre Viorica Dancila ministru al Educatiei: A condus timp de 12 ani Inspectoratul Scolar Iasi

Camelia Gavrila, propusa de premierul Viorica Dancila pentru postul de ministru al Educatiei, unde expira interimatul lui Daniel Breaz, este deputat PSD, iar pana in 2017 a condus, timp de 12 ani, Inspectoratul Scolar Judetean Iasi.

MIHAI FIFOR: Daca votul de incredere pentru Guvern nu trece, venim cu alta varianta pana convingem

Secretarul general al PSD, vicepremierul Mihai Fifor, sustine ca Guvernul Dancila nu va renunta in cazul in care nu va obtine votul de incredere in Parlament.

MIHAI FIFOR: Klaus Iohannis forteaza peste masura legile si Constitutia

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a scris, joi, pe Facebook, ca este ultima zi in care conduce interimar Ministerul Afacerilor Interne, iar intr-un moment extrem de important institutia ramane fara ministru. Klaus Iohannis este in campanie si face tot ce poate sa blocheze Guvernul, fortand peste masura legile si Constitutia.

MIHAI FIFOR: imi doresc ca sistemul de invatamant romanesc sa se stabilizeze

Ministrul interimar al Afacerilor Interne, Mihai Fifor, viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale Romaniei, a declarat luni, dupa deschiderea noului an scolar de la Colegiul National Fratii Buzesti din Craiova, unde a participat in calitate de parinte, ca in sistemul de invatamant romanesc sunt prea multe schimbari, prea multe reforme si isi doreste, si in calitate de dascal, ca lucrurile sa se stabilizeze si sa se gaseasca formula cea mai buna pentru schimbarile dinamice ale societatii.

Mihai Fifor dezvaluie strategia PSD, in Parlament: Singurul partid care nu fuge de raspunderea guvernarii

Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a anuntat faptul ca se va merge in Parlament pentru a cere un vot privind restructurarea Guvernului, insa a tinut sa precizeze ca in cazul in care acesta nu va fi.

Pieleanu, dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD

Sociologul Marius Pieleanu a facut dezvaluiri despre Viorica Dancila si PSD. Potrivit sociologului, PSD are 25-26% intentie de vot iar Viorica Dancila, candidat la alegerile prezidentiale, are sanse mari.

Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar Anuntul facut de Pascu - UPDATE

Premierul Viorica Dancila a decis sa ii retraga candidatura lui Ioan Mircea Pascu pentru postul de comisar european interimar, pe locul lasat liber de Corina Cretu, pentru perioada de 6 saptamani din mandatul actualei Comisii Europene, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Ulterior, un anunt in acest sens a fost facut de Ioan Mircea Pascu, care a scris pe Facebook ca ia nota si se conformeaza hotararii luate de dna Viorica Vasilica Dancila. Anuntul Comisiei Europene privind decizia Guvernului de a retrage candidatura lui Pascu pentru postul de comisar european interimar.

Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere. Cum va arata Cabinetul condus de Viorica Dancila

Premierul Viorica Dancila vrea un nou Guvern care sa cumuleze maximum 19 ministere. in PSD a aparut prima ciorna a viitorului cabinet. Cum va arata? Viitorul guvern va avea maximum 19 ministere Viitorul e o taina, necunoscuta de oameni, este un vers dintr-o piesa crestina. Gresit! Viitorul e aproape si e cunoscut de pamanteni, iar .

VIORICA DANCILA: Luam in calcul restructurarea Guvernului in Parlament

Social-democratii iau in calcul restructurarea Guvernului in Parlament, a afirmat, luni, premierul Viorica Dancila, care l-a acuzat pe presedintele Klaus Iohannis ca, prin refuzul de a numi ministrii interimari, ignora intr-un dispret total reguli, legi si decizii ale Curtii Constitutionale.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2168 seconds )