Libnet.ro
UNICEF

16:45

Viorica Dancila se intalneste azi cu liderii PSD din Braila, Galati si Tulcea. Premierul a dezvaluit lista cu candidatii masurati in sondaje pentru prezidentiale

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila se intalneste azi cu liderii PSD din Braila, Galati si Tulcea. Premierul a dezvaluit lista cu candidatii masurati in sondaje pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, se intalneste azi cu Comitetul Executiv Judetean din Braila, Galati si Tulcea, in trei intalniri separate. Alaturi de premier participa presedintele executiv al PSD Eugen Teodorovici si secretarul general al PSD Mihai Fifor. continuă pe Adevărul

Viorica Dancila va cere demisia liderilor PSD care nu vor indeplini obiectivele la alegerile prezidentiale

Presedintele PSD, premierul Viorica Dancila, a declarat vineri seara, la Tulcea, ca va cere demisia tuturor presedintilor organizatiilor care nu-si vor indeplini obiectivele asumate la alegerile.

Viorica Dancila anunta un nou congres PSD. Care sunt numele care intra in cursa pentru prezidentiale

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a anuntat vineri ca pe lista candidatilor la alegerile prezidentiale de anul viitor sunt mai multe nume din partid, liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, dar si un candidat.

Viorica Dancila: Nu exista o lista neagra in PSD. Codrin Stefanescu cred ca si-a gresit meseria (VIDEO)

Presedintele PSD, Viorica Dancila, il contrazice pe fostul secretar general al partidului, Codirn Stefanescu. Sefa PSD sustine ca nu exista nicio lista neagra in partid, asa cum anuntase joi.

Viorica Dancila, decizii de ultima ora in CEx-ul PSD

Liderii PSD s-au reunit, miercuri,intr-un CEx informal la Vila Lac. in sedinta social-democratilor s-a decis ca Robert Negoita, primarul Sectorului 3, sa fie suspendat din partid pentru o perioada de.

Viorica Dancila face un CEx pentru a ne intelege si noi mai bine

Presedintele PSD si premierul Romaniei, Viorica Dancila a convocat o sedinta informala a Comitetului Executiv National, la Vila Lac, astazi la ora 18:00. Liderii din teritoriu sunt asteptati mai mult pentru a socializa, pentru a ne intelege si.

Sedinta PSD la Vila LAC. Viorica Dancila a dat strigarea ministrilor si liderilor din teritoriu

Viorica Dancila a convocat, miercuri seara, o sedinta a Comitetului Executiv. La intalnirea care are loc la Vila Lac, de la ora 18, au fost invitati liderii PSD din teritoriu, dar si.

Viorica Dancila cere ministrului Transportului o accelerare in proiectul drumul expres Galati-Braila

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat, vineri, ministrului Transporturilor, Razvan Cuc, sa devanseze termenul pentru lansarea licitatiei publice pentru proiectarea si executia lucrarilor de constructie.

Viorica Dancila: Vrem ca la alegerile prezidentiale sa aratam ca PSD este un partid cu adevarat puternic si sustinut de cetatenii tarii

Presedintele Partidului Social Democrat PSD), premierul Viorica Dancila, a declarat vineri, la Galati, ca reluarea dialogului cu cetatenii devine o prioritate pentru noua conducere a PSD, care are in vedere.

Viorica Dancila nu sustine legea prin care copiii sunt obligati sa isi intretina parintii. Ce spune despre proiectul de lege

Viorica Dancila a declarat ca nici Guvernul Romaniei si nici PSD nu sunt sustin proiectul de lege care ii obliga pe copii sa isi intretina parintii. Initiativa legislativa a fost depusa la Senat de parlamentari PSD si ALDE. Printre acestia se numara si ministrul Economiei, Niculae Badalau. Viorica Dancila: Proiectul de lege nu este sustinut .

Viorica Dancila se dezice de proiectul propriilor colegi: Guvernul si PSD nu sustin legea prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii. Este opinia unor deputati

Viorica Dancila se delimiteaza de Proiectul de lege prin care copiii sunt obligati sa-si intretina parintii si bunicii Aceastaa declarat, vineri, ca nu este de acord cu proiectul de lege prin care.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )