Libnet.ro
UNICEF

00:06

Badalau: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale trebuie sa fie un intelectual cu vederi de stanga

Adevărul Adevărul,
Badalau: Candidatul PSD la alegerile prezidentiale trebuie sa fie un intelectual cu vederi de stanga

Ministrul Economiei, Nicolae Badalau, a declarat, vineri, la finalul sedintei Comitetului Executiv, ca o sustine pe Viorica Dancila pentru functia de presedinte al PSD, daca premierul isi va depune candidatura. Badalau crede ca cine va candida la alegerile prezidentiale din partea social-democratilor trebuie sa fie un intelectual cu vederi de stanga. continuă pe Adevărul

OPRISAN DESPRE CANDIDATUL PSD LA PREZIDENTIALE, Trebuie sa fie un tip serios si sa isi iubeasca tara

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat, vineri, inaintea sedintei Comitetului Executiv, ca PSD ar trebui sa aiba urmatorul congres la sfarsitul lunii iunie, astfel incat sa aiba stabilitate, predictibilitate si sa-si poata indeplini obiectivele. in ceea ce priveste candidatul la alegerile prezidentiale, Oprisan a spus ca intotdeauna PSD a avut propriul candidat, iar in acest an trebuie sa fie un tip serios, un om puternic, un om cu reale calitati si care sa isi iubeasca tara si care sa respecte cu sfintenie Constitutia.

Paul Stanescu, despre candidatul PSD la prezidentiale: E posibil sa fie si din afara partidului. Vrem sa dam presedintele tarii pentru urmatorii ani

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD, a declarat ca nu exclude posibilitatea ca partidul sa sustina la prezidentiale o persoana din afara formatiunii. Totusi, o decizie pe acest subiect va fi luata in.

Dumitru Buzatu, intrebat de candidatul PSD pentru prezidentiale: Stim ca este nevoie de un om sa puneti tunurile pe el (VIDEO)

Liderul PSD, Dumitru Buzatu, se declara pentru un Congres cat mai rapid al PSD pentru a se stabili conducerea partidului dupa plecarea lui Liviu Dragnea la puscarie. in schimb, influentul baron local nu este atat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )