Libnet.ro
UNICEF

08:00

Dancila, despre audierea lui Kovesi: imi doresc ca justitia sa-si faca datoria si sa fie independenta

Adevărul Adevărul,
Dancila, despre audierea lui Kovesi: imi doresc ca justitia sa-si faca datoria si sa fie independenta

Premierul Romaniei, Viorica Dancila, a declarat vineri la finalul sedintei din plenul Parlamentului ca nu vrea sa comenteze audierea Laurei Codruta Kovesi, insa vrea ca justitia sa-si faca datoria. continuă pe Adevărul

DAN BARNA, DESPRE AUDIEREA LUI KOVESI: O nemernicie facuta la ordinul lui Dragnea

Presedintele USR, Dan Barna, considera ca Laura Codruta Kovesi a fost citata la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie fix in ziua cand trebuia sa ajunga in Parlamentul European sa-si sustina candidatura pentru functia de procuror-sef european intrucat Liviu Dragnea a apasat pe un buton.

Serban Nicolae, despre audierea lui Kovesi: Toataaceasta increngatura de minciuni, ascunde altceva, plangeri impotriva ei au mai fost

Senatorul PSD Serban Nicolae a vorbit la Antena 3 desprecazul LaureiCodruta Kovesi, care a fost citata la Sectia de investigare a magistratilor din cadrul Parchetului General pentru a fi audiata,.

Avocatul Gheorghe Piperea, despre audierea lui Kovesi: E un concurs de infractiuni care ar putea determina o pedeapsa chiar de 10 ani. Exista un domn filosof care a numit-o slujirea

Avocatul Gheorghe Piperea a vorbit la Antena 3 desprecazul LaureiCodruta Kovesi, care a fost citata la Sectia de investigare a magistratilor din cadrul Parchetului General pentru a fi audiata, vineri,.

Alina Gorghiu, despre audierea lui Kovesi: Coincidenta asta are ochi si sprincene, exact ce ne avertiza Comisia de la Venetia

Senatorul liberal Alina Gorghiu comenteaza chemarea Laurei Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, intr-un dosar in care are calitatea de suspect intr-un dosar in care acuzatiile.

Alina Gorghiu, despre audierea lui Kovesi: Coincidenta asta are ochi si sprancene, exact ce ne avertiza Comisia de la Venetia

Senatorul liberal Alina Gorghiu comenteaza chemarea Laurei Codruta Kovesi la Sectia de investigare a infractiunilor din Justitie, intr-un dosar in care are calitatea de suspect intr-un dosar in care acuzatiile.

Viorica Dancila, despre dosarul lui Kovesi: in fata legii trebuie ca toti sa fim egali si sa raspundem in mod similar (VIDEO)

Premierul Viorica Dancila a refuzat vineri sa comenteze citarea fostei sefe a DNA, Laura Codruta Kovesi, in calitate de suspect la sectia speciala de anchetare a magistratilor. Nu vreau sa comentez.

Klaus Iohannis, despre audierea lui Kovesi: Solicit Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie corectitudine maxima, respectarea cu strictete a legii si clarificarea rapida a situatiei

Presedintele Klaus Iohannis a cerut joi Sectiei speciale pentru anchetarea magistratilor sa clarifice rapid situatia in ceea ce priveste dosarul deschis pe numele Laurei Codruta Kovesi si a avertizat ca aceasta sectie nu trebuie sub nicio forma sa fie un instrument politic de ancheta si intimidare a magistratilor si procurorilor.

Adrian Ursu, despre audierea lui Isarescu:Trebuia sa adaugam la aceasta dezbatere si reprezentantii mediului bancar privat

Adrian Ursua vorbit despre audierea guvernatorului BNR de la Parlament, precizand ca la audieri trebuiau sa mai fie prezenti sireprezentantii mediului bancar privat. Pe mine ma bucura momentul.

Cristoiu, teorie-bomba despre planul lui Kovesi: E o operatiune de victimizare

JurnalistulIon Cristoiu a vorbit joi la Antena 3 despre dosarul Codrutei Kovesi si planul acesteia. Fosta sefa a DNA Laura Codruta Kovesia fost citata, pentru vineri, la Sectia de investigare a.

Viorica Dancila, despre acuzatiile la adresa lui Kovesi: Nu e treaba mea sa comentez. Justitia sa isi faca treaba

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, referindu-se la acuzatiile aduse Laurei Codruta Kovesi, ca nu este treaba prim-ministrului sa comenteze o problema legata de justitie, precizand ca in fata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )