Libnet.ro
UNICEF

01:05

Demisia lui Remus Borza, publicata in Monitorul Oficial

Adevărul Adevărul,
Demisia lui Remus Borza, publicata in Monitorul Oficial

Luni a aparut in Monitorul Oficial decizia prin care premierul Viorica Dancila l-a demis pe consilierul Remus Borza, din cauza unor declaratii privind concedieri de bugetari si reducerea numprului de ministere. Acesta fusese numit in functie la finalul lunii trecute. continuă pe Adevărul

Decizia de demitere a lui Remus Borza, publicata in Monitorul Oficial

Decizia de demitere a lui Remus Borza din calitatea de consilier onorific pe probleme economice, reforma si fiscalitate al premierului Viorica Dancila a fost publicata in Monitorul Oficial.

Demiterea lui Remus Borza, oficiala: Decizia a fost publicata in Monitorul Oficial

Decizia privind incetarea calitatii lui Remus Borza de consilier onorific al premierului a fost publicata luni in Monitorul Oficial. Zvonuri privind schimbarea lui Borza au circulat inca de la inceputul saptamanii trecute, la doar cateva zile de la numire. Motivul ar fi declaratiile sale repetate privind necesitatea restructurarea aparatului bugetar, prin reducerea numarului de salariati si de ministere.

Remus Borza, demis de Viorica Dancila

Remus Borza a fost eliberat din functia de consilier onorific pe probleme economice al prim-ministrului, printr-o decizie a premierului publicata luni in Monitorul Oficial. Premierul Viorica Dancila a luat.

Remus Borza nu a rezistat nici doua saptamani in echipa Vioricai Dancila. Concediat dupa ce a cerut optimizarea numarului bugetarilor

Remus Borza a fost concediat din functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, dupa ce fusese numit in functie la inceputul lunii. Decizia, publicata deja in Monitorul Oficial, vine dupa ce Borza a facut o serie de declaratii cu privire.

Reactia lui Remus Borza, dupa anuntul ca va fi demis

Premierul Viorica Dancila urmeaza sa il demita luni pe consilierul economic Remus Borza, dupa ce acesta a declarat ca trebuie redus numarul de bugetari si ministere. Borza a avut, sambata, prima reactie ca urmare a anuntului.

Remus Borza, primele declaratii dupa ce s-a spus ca premierul Dancila il va demite saptamana viitoare: Este posibil

Viorica Dancila ar urma sa-l demita, luni, pe Remus Borza din functia de consilier onorific al premierului pe probleme economice, reforma si fiscalitate, dupa ce acesta a anuntat concedieri in sistemul.

IN URMA ANUNTULUI PRIVIND CONCEDIERILE: Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza

Premierul Viorica Dancila il va demite luni pe Remus Borza, potrivit Antena3. Consilierul pe probleme economice a anuntat un val de concedieri, dintre colaboratorii Vioricai Dancila.

Remus Borza, demis din functia de consilier al premierului

Remus Borza nu s-a bucurat prea mult de preluarea functiei pe care anterior a detinut-o Darius Valcov. Prim-ministrul Viorica Dancila a anuntat, sambata, ca il va demite pe consilierul sau economic, Remus Borza, dupa declaratiile acestuia privind reducerea numarului de bugetari si de ministere. Demiterea, asteptata astazi, vine la mai putin de o saptamana de la numirea lui Borza.

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetare si reducerea numarului de ministere, scriu Antena 3 si Mediafax.

Viorica Dancila il demite pe consilierul Remus Borza, la numai o saptamana de la numire. Declaratiile care au atras decizia

Premierul Viorica Dancila il va demite pe Remus Borza, pe care l-a numit in urma cu numai o saptamana consilier economic, din cauza declaratiilor sale privind concedieri de bugetari, reducerea numarului de ministere si o noua ordonanta pentru modificarea OUG 114, scriu Antena 3 si Mediafax.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )