Libnet.ro
UNICEF

14:45

Demisioneaza Darius Valcov din Guvern? Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu stiu, nu cunosc, nu!

Adevărul Adevărul,
Demisioneaza Darius Valcov din Guvern? Purtatorul de cuvant al Executivului: Nu stiu, nu cunosc, nu!

Purtatorul de cuvant al Guvernului, Nelu Barbu, a fost intrebat de jurnalisti, joi, in briefingul de la finalul sedintei Executivului, despre situatia lui Darius Valcov, el raspunzand ca nu stie si nu este mandatat sa spuna nimic. continuă pe Adevărul

SONDAJ Ce ar trebui sa se intample cu Darius Valcov in guvern, dupa condamnarea primita?

Politicienii coalitiei de guvernare au avut reactii diverse dupa condamnarea la opt ani de inchisoare, pentru acte de coruptie, data in prima instanta, joi, lui Darius Valcov. Liderul PSD Liviu Dragnea a spus ca ar trebui sa decida executivul daca Valcov, in prezent consilier in cadrul guvernului, va ramane in functie. Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a spus ca e decizia lui [Valcov] daca ramane. Participa la sondajul HotNews. ro: Ce ar trebui sa se intample in cazul consilierului guvernamental Valcov, dupa condamnarea primita?.

Purtatorul de cuvant al Guvernului, intrebat daca premierul Dancila il va demite pe consilierul Darius Valcov: Nu sunt mandatat sa ofer nici un comentariu pe acest subiect

Nu sunt mandatat sa ofer nici un comentariu pe acest subiect, a spus joi Nelu Barbu, purtatorul de cuvant al Guvernului, cand a fost intrebat de ziaristi daca premierul Viorica Dancila il va demite pe consilierul Darius Valcov, condamnat astazi in prima instanta la 8 ani de inchisoare pentru coruptie.

Balbe in Guvern. Purtatorul de cuvant o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Vor avea posibilitatea, nu este o masura obligatorie (VIDEO)

Contraziceri la varful Guvernului. Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei Executivului, ca firmele de stat si cele private, care au cel putin 50 de angajati, vor fi obligate sa aiba.

BALBE iN GUVERN! Purtatorul de cuvant o CONTRAZICE pe Viorica Dancila: Vor avea posibilitatea, NU este o masura obligatorie (VIDEO)

Contraziceri la varful Guvernului. Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei Executivului, ca firmele de stat si cele private, care au cel putin 50 de angajati, vor fi obligate sa aiba.

Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, impuscat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a avut, astazi, prima reactie legata de condamnarea lui Darius Valcov la opt ani de inchisoare cu executare si intrebat de jurnalisti ce se va intampla cu Valcov, actual consilier de stat la Guvern, Dragnea a comentat, ironic, ca trebuie omorat azi.

Darius Valcov, condamnat pentru coruptie la 8 ani de inchisoare cu executare in prima instanta

Darius Valcov, eminenta cenusie a programului economic PSD si consilier al premierului Viorica Dancila, a fost condamnat joi de Inalta Curte la opt ani de inchisoare cu executare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta, potrivit News. ro. Decizia nu este definitiva. Darius Valcov a savarsit faptele de care este acuzat in perioada in care era primar al municipiului Slatina Olt).

Consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, ar putea fi condamnat pentru coruptie

Consilierul premierului Dancila, Darius Valcov, ar putea fi condamnat pentru coruptie. Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina si ministru al Finantelor, este acuzat de trafic de influenta,.

Ce masina are Darius Valcov

Fostul ministru al Finantelor, in prezent consilier de stat al premierului Viorica Dancila, Darius Valcov, a fost condamnat, joi, de instanta suprema, la opt ani de inchhisoare. Decizia judecatorilor nu este.

Liviu Dragnea, prima reactie dupa condamnarea lui Darius Valcov

Presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, a declarat vineri, ironic, ca Darius Valcov trebuie omorat azi, acum, dupa ce a fost condamnat in prima instanta la 8 ani de inchisoare. intrebat la.

Darius Valcov, condamnat la 8 ani de inchisoare

Darius Valcov, fost primar al municipiului Slatina si ministru al Finantelor, a fost condamnat, ieri, de inalta Curte de Casatie si Justitie la 8 ani de inchisoare in dosarul in care este acuzat de trafic de influenta si spalare de bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )