Libnet.ro
UNICEF

01:05

Deputatul PSD Catalin Radulescu, la Parchetul General

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Deputatul PSD Catalin Radulescu, la Parchetul General

Deputatul PSD Catalin Radulescu este cercetat pentru infractiunea de ultraj de catre procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, la finalul lunii ianuarie a acestui an, a jignit-o pe jurista Inspectoratului de Politie Judetean Arges, pe holurile unei instante de judecata. continuă pe Ziarul Bursa

Deputatul PSD Catalin Radulescu, la Parchetul General intr-un dosar de ultraj

Deputatul PSD Catalin Radulescu este cercetat pentru infractiunea de ultraj de catre procurorii de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, dupa ce, la finalul lunii ianuarie a acestui an.

Ludovic Orban, dupa audierea de la Parchetul General. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror

Update:Este o sesizare care nu ma priveste pe mine, am avut optiunea de a fi parte vatamata. Este vorba despre o sesizare depusa impotriva unui procuror. Decizia mea a fost sa nu fiu parte vatamata.

Catalin Radulescu, audiat la Parchetul General intr-un dosar in care este acuzat de ultraj

Deputatul PSD, Catalin Radulescu a fost citat la Parchetul General pentru a fi audiat intr-un dosar in care este acuzat de ultraj.

Catalin Radulescu, despre o politista: E o nesimtita! Nu ma face pe mine una cu 7 clase deputatul Mitraliera. Eu sunt medic chirurg! (VIDEO)

Deputatul PSD Catalin Radulescu a spus ca jurista Inspectoratului de Politie Arges este o nesimtita care are sapte clase. El s-a aratat revoltat ca politista l-a numit deputatul.

Deputatul CATALIN RADULESCU, audiat la Parchetul General! DETALII de ultim moment

Deputatul mitraliera Catalin Radulescu este audiat la Parchetul General. Acesta nu a dorit sa faca declaratii la intrare, insa a precizat ca ar fi audiat in calitate de martor, scrie.

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, urmarit penal de procurorii de la Parchetul General

Lucian Onea, seful DNA Ploiesti, este urmarit penal de procurorii de la Parchetul General, alaturi de Mircea Negulescu, au declarat, pentru Mediafax, surse judiciare. Stire in curs de.

Fost procuror de la Parchetul General, 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe Catalin Ceort, fost procuror la Parchetul General, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. in acelasi dosar, avocatul Victor Ignat a primit trei.

Lucian Onea si procurorul Mircea Negulescu, URMARITI PENAL de Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu, fost procuror DNA, sunt urmariti penal, in calitate de suspecti, de procurorii de la Parchetul General, in dosarul fostului deputat PSD, Vlad.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal. Onea este urmarit penal alaturi de Mircea Negulescu, fost procuror DNA. Din.

UPDATE: Seful DNA Ploiesti este urmarit penal. El a refuzat sa dea detalii din dosar, dupa audierea de la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, a declarat marti, la iesirea de la Parchetul General, ca procurorii i-au adus la cunostinta acuzatiile in dosarul in care este cercetat, scrie Agerpres. Acesta ar fi cercetat pentru modul in care s-au desfasurat anchetele la DNA Ploiesti, respectiv pentru participatie improprie la inducerea in eroare a organelor judiciare.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )