Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce face jandarmerita batuta de protestatari la un an dupa incidentele din 10 august

Antena3 Antena3,
Ce face jandarmerita batuta de protestatari la un an dupa incidentele din 10 august

Stefania Nistor, jandarm in cadrul Brigazii Speciale, cea care a fost inconjurata de mai multe persoane spre finalul serii, a fost lovita si i s-a furat pistolul din dotare. S-a spus initial ca a suferit. continuă pe Antena3

Ce se intampla cu jandarmerita Stefania, la un an de la protestele din 10 august. A plecat de la Brigada Speciala

Jandarmerita Stefania, care a trait clipe de cosmar la protestul din 10 august 2018 din Capitala, a facut schimbari importante in cariera ei. La un an de la acel protest, tanara a luat decizia de a parasit structura in care activa in acea perioada si a luat masuri drastice impotriva agresorilor ei. Ce a decis .

Sebastian Cucos, urmarit penal in dosarul PROTESTULUI din 10 august 2018, revine la conducerea Jandarmeriei Bucuresti

La o zi dupa ce Ionut Sindile, personaj implicat in represiunea din 10 august, a fost schimbat din functie, puterea face o miscare soc: Sebastian Cucos, cel care pe 10 august 2018 era seful Jandarmeriei Romane,.

MAE anunt de ultim moment dupa cutremurul din Turcia! S-a intamplat in urma cu cateva ore

Ministerul Afacerilor Externe a transmis o informare privind demersurile consulare intreprinse in Turcia, dupa cutremurul din provincia Denizli. Consulatul din Izmir nu a fost notificat privind existenta unor cet.

Cu ce se ocupa seful de la Jandarmerie, Catalin-Razvan Paraschiv, la un an de la protestele din 10 august

S-a implinit un an de la mitingul Diasporei de mare amploare, organizat in Piata Victoriei, desfasurare care a lasat in urma un ecou puternic. Printre cei care au iesit in evidenta, in urma protestului, se afla si colonelul Catalin-Razvan Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei. Ce s-a intamplat cu seful de la Jandarmerie, Catalin-Razvan Paraschiv .

Care sunt cele 75 de revendicari ale protestatarilor de la mitingul diasporei, din 10 august

Grupul Diaspora pentru Romania a facut publica lista cu cele 75 de revendicari pe care le doreste. Cum arata aceasta si care sunt ultimele detalii despre protestele din data de 10 august 2019? Amintim ca Primaria Capitalei a aprobat si ea mitingul din cursul zilei de sambata, eveniment organizat de catre Tommy Tomescu Joul. Protest .

Sebastian Cucos, cel care a coordonat interventia la protestele din 10 august, se intoarce la conducerea Jandarmeriei Capitalei - surse

Sebastian Cucos, cel care a coordonat interventia la protestele din 10 august 2018, se intoarce la conducerea Jandarmeriei Capitalei, potrivit unor surse din MAI. Cucos nu va coordona insa jandarmii la mitingul de.

Protest cu cantec: Pianistul Davide Martello si-a anulat concertele pentru a veni la manifestatia din 10 august, in Piata Victoriei!

Artistul german Davide Martello, cunoscut pentru reprezentatiile sustinute in mai multe zone de conflict din lume, a anuntat pe contul sau de Facebook ca isi anuleaza concertele din Germania pentru a participa l.

Un senator solicita desecretizarea raportului privind mitingul din 10 august 2018: Singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri

Senatorul PNL Ion Marcel Vela ii cere public noului ministru interimar al Ministerului Afacerilor Interne Mihai Fifor sa desecretizeze raportul referitor la mitingul din 10 august 2018. Fostul presedinte al comisiei de aparare din Senat sustine ca in raportul MAI singurele informatii secrete sunt numele si functiile unor ofiteri care se pot blura.

Ministrul de Interne face apel la cetatenii care vor participa la manifestatia de pe 10 august sa protesteze pasnic: Sunt convins ca noul sef al Jandarmeriei va gestiona fara incidente evenimentul

Ministrul Internelor, Mihai Fifor, a facut un apel, joi, la cetatenii care vor participa la protestele din 10 august sa o faca in mod pasnic si legal, subliniind ca este convins ca generalul Constantin Florea va gestiona transparent si fara incidente desfasurarea evenimentelor.

Dupa romanii din Italia, si cei din Germania anunta ca NU VIN la mitingul din 10 august: Democratia inseamna mers la vot si nu in strada

Dupa ce romanii din Italia au anuntat ca nu se prezinta la mitingul diasporei, organizat pe 10 august, reprezentantii romanilordin Germania au anuntat o decizie similara. Democratia.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )