Libnet.ro
UNICEF

12:15

imi doresc cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
imi doresc cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene a guvernarii. continuă pe Ziarul Bursa

imi doresc cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene a guvernarii.

Viorica Dancila: imi doresc foarte mult cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat marti, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene.

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )