Libnet.ro
UNICEF

16:15

Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Suntem un furnizor de securitate

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis, dupa intalnirea cu secretarul general al NATO: Suntem un furnizor de securitate

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. Cei doi au avutconvorbiri tete-a-tete si oficiale, iar la finalul intrevederii au sust. continuă pe Antena3

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Klaus Iohannis, intrevedere cu secretarul general al NATO: Apararea pe flancul estic trebuie sa ramana o prioritate (VIDEO)

Vizita de rang inalt la Palatul Cotroceni. Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi dimineata, la Cotroceni pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, care a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala.

Klaus Iohannis l-a primit, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, la Palatul Cotroceni, pe Jens Stoltenberg, secretarul general al NATO, informeaza B1 TV. Stoltenberg a venit la Bucuresti pentru reuniunea informala a ministrilor.

Iohannis, in conferinta alaturi de secretarul general al NATO: Romania sustine consolidarea Aliantei. Ce spune despre descurajarea Rusiei

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, in cadrul conferintei comune cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, faptul ca Romania sustine consolidarea Aliantei si ca vrea ca NATO sa-si intareasca postura de descurajare a Rusiei.

Iohannis se ntlneste joi cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis se va intalni, joi, incepand cu ora 09:30, la Palatul Cotroceni, cu secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Iohannis l-a primit pe secretarul general al NATO Jens Stoltenberg

Presedintele Klaus Iohannis l-a primit, joi, la Palatul Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, cei doi oficiali avand programata o declaratie comuna de presa, incepand cu ora 10.

Radu Tudor, interviu-eveniment cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Romania e in centrul unor evolutii tensionate

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Radu Tudor, fata in fata cu secretarul general NATO Jens Stoltenberg. Interviu-eveniment, la Punctul de intalnire

Interviu-eveniment in aceasta seara la Punctul de intalnire. Citeste si Jens Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO este de mare importanta Radu Tudor va sta fata in fata cu secretarul.

Presedintele Iohannis se intalneste astazi cu secretarul general al NATO

Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE.

Ce spune Secretarul General al NATO despre rolul Romaniei in Alianta

Romania contribuie la securitatea comuna si este un aliat foarte apreciat, a declarat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, relateaza Agerpres, citand un interviu pentru Antena 3, de joi. Atunci cand s-a.

JENS STOLTENBERG, LA INTALNIREA CU KLAUS IOHANNIS: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta

ACTUALIZARE - Stoltenberg: Contributia Romaniei in NATO - de mare importanta, in conditiile unui mediu de securitate imprevizibil ----- Presedintele Klaus Iohannis il primeste, astazi, la Cotroceni, pe secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg, care se afla la Bucuresti pentru o reuniune informala a ministrilor Apararii din UE.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2379 seconds )