Libnet.ro
UNICEF

16:15

Legile justitiei trebuie corectate de Parlament

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Legile justitiei trebuie corectate de Parlament

Presedintele Klaus Iohannis s-a exprimat, ieri, cu privire la opinia preliminara a Comisiei de la Venetia privind legile justitiei aprobate de Parlament. Seful statului s-a declarat nemultumit de faptul ca Parlamentul, condus de coalitia majoritara PSD-ALDE, a legiferat intr-un mod lipsit de transparenta, fara a tine cont de criticile primite chiar si de la partenerii internationali ai tarii noastre. Iohannis a reiterat ce a spus la sfarsitul conferintei de presa de saptamana trecuta, la finalul summitului NATO de la Bruxelles: . continuă pe Ziarul Bursa

NU SE LASA! Florin Iordache: La finalul lunii august va fi o sesiune extraordinara / Surse: Va fi data OUG pe Codurile Penale si Legile Justitiei

Deputatul PSD Florin Alta intrebare Iordache, presedintele Comisiei speciale privind Legile Justitiei, a declarat ca la finele lunii august va fi o noua sesiune extraordinara, dat fiind ca va fi necesara.

Iohannis: Prin implicarea exemplara a romanilor, am reusit pana acum sa ferim Legile Justitiei de cele mai nocive modificari / Mesaj pentru PSD-ALDE: Trebuie sa faceti legi pentru Romania, nu pentru a scapa un lider de inchisoare (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lansat un atac extrem de dur la adresa PSD si ALDE, cele doua partide care, de mai bine de un an si jumatate, forteaza modificarea Legilor Justitiei si a Codurilor Penale de o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2012 seconds )