Libnet.ro
UNICEF

05:15

Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va asuma raspunderea pe modificarea Ordonantei Lacomiei

B1 B1,
Ludovic Orban a anuntat ca Executivul isi va asuma raspunderea pe modificarea Ordonantei Lacomiei

Premierul Ludovic Orban a anuntat, luni, la finalul sedintei Biroului Executiv al PNL, ca Guvernul isi va asuma raspunderea pe modificarea OUG 114, cunoscuta si ca Ordonanta lacomiei. A doua. continuă pe B1

VIDEO Guvernul isi asuma raspunderea pe recursul compensatoriu in aceasta saptamana

Guvernul Orban isi va asuma raspunderea, in aceasta saptamana, pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM, a anuntat Raluca Turcan, la finalul sedintei Biroului Politic National al PNL. Informatia a fost confirmata si de premierul Ludovic Orban. Cititi si Planul de urgenta al PNL.

Guvernul Orban isi asuma raspunderea pentru OUG 114, Ordonanta Lacomiei

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat, luni, la finalul sedintei PNL de la Palatul Parlamentulu.

Revolutia din Justitie. PNL isi asuma raspunderea pe un pachet amplu de legi

Guvernul isi angajeaza raspunderea saptamana aceasta pe recursul compensatoriu, pe prorogarea pensionarii anticipate a magistratilor, pe trecerea de la complete de doi la cele de trei judecatori si pe trecerea de la doi la patru ani in ce priveste scolarizarea pentru INM.

Ministrul Justitiei: Vom merge la CEDO sa explicam care este situatia in Romania Guvernul Orban isi asuma raspunderea pe abrogarea recursului compensatoriu

Ministrul Justitiei, Catalin Predoiu, a declarat, luni, ca va merge la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO) pentru a explica situatia din Justitie. Anuntul lui Predoiu vine dupa ce Guvernul.

Guvernul PNL isi va asuma raspunderea pe un pachet de legi economice: modificarea Ordonantei 114, pe lista

Liberalii isi vor asuma raspunderea pe doua pachete de modificari legislative. Pe langa cele pe justitie, Guvernul PNL vrea modificarea Ordonantei 114.

Guvernul e gata sa-si asume raspunderea pe Legea recuruslui compensatoriu. Turcan: Ne vom asuma raspunderea, daca legea nu e modificata in Parlament

Vicepremierul Raluca Turcan afirma ca Guvernul PNL are mandat in favoarea celor cinstiti, nu a infractorilor, asa incat Executivul isi va asuma raspunderea pentru modificarea Legi recursului compensatoriu, daca modificarea nu se va putea face prin Parlament. De asemenea, se va asuma raspunderea pentru prorogarea termenului privind pensionarea anticipata a magistratilor, pentru a nu bloca Justitia.

Orban isi asuma raspundere daca Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberarilor

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi inclusa intr-un proiect pe care Guvernul isi va angaja raspunderea.

Ludovic Orban: Daca Parlamentul nu voteaza proiectul de lege privind abrogarea recursului compensatoriu, ne asumam raspunderea

Premierul Ludovic Orban, presedinte al PNL, a declarat luni ca, in cazul in care Parlamentul nu va vota initiativa legislativa a liberalilor privind abrogarea recursului compensatoriu, aceasta prevedere va fi.

LUDOVIC ORBAN: Am cerut acordul BPN al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pe doua teme importante

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut, luni, acordul Biroului Politic National al PNL pentru angajarea raspunderii Guvernului pentru prorogarea termenelor de intrare in vigoare a unor prevederi din domeniul Justitiei, precum si pentru modificarea OUG 114.

Ludovic Orban, in Parlament: Diaspora, a cincea parte dintre cei care isi exercita dreptul de vot, nu trebuie sa devina o TRAGEDIE a Romaniei

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la sedinta solemna a Parlamentului pentru celebrarea Zilei Nationale, romanii din diaspora nu trebuie sa devina o tragedie a Romaniei si ca acest lucru nu se va.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )