Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ludovic Orban va prezenta marti parametrii pe care s-a construit bugetul pentru 2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ludovic Orban va prezenta marti parametrii pe care s-a construit bugetul pentru 2020

Vicepremierul Raluca Turcan a anuntat ca in sedinta de Guvern de marti premierul va prezenta parametrii pe care s-a construit bugetul de stat pentru anul 2020, dar precizeaza ca se vor respecta toate angajamentele legate de cresterea pensiilor si salariilor. Tot ceea ce inseamna dramuire la maxim a cheltuielilor nu va avea un impact major in privinta bunastarii romanilor, a sus Turcan, precizand ca bugetul se va incadra intr-un deficit de 3,6%, discutat cu Uniunea Europeana. in plus, bugetul va fi prezentat in Parlament pana la finalul anului. continuă pe Ziarul Bursa

Legea care ar putea sa il coste functia pe Ludovic Orban. Criza care ar putea declansa anticipate

Ludovic Orban are parte de emotii uriase. Acesta risca sa-si piarda proaspata postura de premier al Romaniei din cauza unei legi. Ce decizie care ar putea fi luata de prim-ministru ar putea declansa anticipate? Ludovic Orban risca sa-si piarda functia Perioada de foc pentru Guvernul Orban! Surse parlamentare sustin ca Guvernul care este acum la .

Gabriela Firea il ataca dur pe Ludovic Orban, dupa ce a anuntat ca isi doreste un nou mandat ca primar al Capitalei

Gabriela Firea s-a simtit atacata, asa ca a raspuns in consecinta. Ludovic Orban a anuntat ca-si doreste un nou mandat ca edil al Capitalei. Cum a reactionat actualul primal al Bucurestiului la cele auzite? Firea ataca! Orban vrea sa puna mana pe functia de edil al Capitalei Gabriela Firea vrea sa-si mentina functia de care .

Ludovic Orban, ironizat dupa ce si-a publicat declaratia de avere. Razboiul declaratiilor intre PNL si PSD

Filiala PSD Cluj l-a ironizat pe Ludovic Orban, dupa ce premierul Romaniei si-a publicat declaratia de avere din care reiese ca acesta a obtinut in 2018 venituri de aproximativ 3. 000 de lei pe luna. in apararea lui Orban a sarit un deputat PNL, care a spus ca premierul a reusit sa traiasca doar cu 3.

USR-PLUS l someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR si sa ia decizia revenirii la alegerea primarilor n doua tururi

Alianta USR-PLUS il someaza pe premierul Ludovic Orban sa nu se lase santajat si intimidat de PSD si UDMR, care ameninta cu motiunea de cenzura, si sa ia urgent o masura pentru revenirea la alegerea primarilor in doua tururi. Ei ii reamintesc lui Orban de protocolul semnat la investirea Guvernului Orban, care stipula trecerea la alegeri locale in doua tururi.

LUDOVIC ORBAN, DE ZIUA CONSTITUTIEI: Consider util sa luam in calcul reexaminarea sistemului constitutional si legislativ

Premierul Ludovic Orban a transmis, duminica dimineata, un mesaj cu prilejul Zilei Constitutiei Romaniei, prin care sustine ca schimbarile prin care a trecut societatea romaneasca, in ultimii 28 de ani, evidentiaza nevoia de imbunatatire in plan constitutional si legislativ.

Ce spune Ludovic Orban despre cumulul pensiei cu salariul de la stat: Daca vor sa lucreze in privat, nu avem o problema

Premierul Ludovic Orban spune ca nu este normal ca persoane care s-au pensionat si incaseaza pensie sa beneficieze si de un venit din sectorul public. Este vorba de foarte multi care s-au pensionat la 40 si ceva de ani din Politie sau din alte structuri si care, dupa ce s-au pensionat si au dobandit niste pensii, multe dintre ele peste media pensiilor, mai cumuleaza si venituri in sectorul public, a afirmat Orban, intrebat daca este de acord cu interzicerea cumulului pensiei cu salariul de la stat. Ministrul Finantelor anunta masuri luate in calcul de guvern: inghetarea salariilor demnitarilor, interzicerea cumulului pensiesalariu.

Cristina Topescu reactioneaza dur, dupa ce s-a aflat ca Ludovic Orban castiga doar 3000 de lei pe luna

Dupa ce s-a scris ca Ludovic Orban, Premierul Romaniei, avea un venit de 3. 000 de luna inainte de a prelua conducerea guvernului, parerile oamenilor s-au impartit in doua tabere. Unii care il compatimesc pentru faptul ca este cel mai sarac Premier si altii care il apreciaza pentru modestia de care a dat dovada. Iata ce .

Sedinta de Guvern, 6 decembrie 2019. Ce le-a cerut Ludovic Orban tuturor ministrilor din cabinetul sau

Primul ministru al Romaniei a avut o cerinta cat se poate de importanta, pe care le-a adresat-o ministrilor din cabinetul sau, in sedinta de guvern de vineri, pe 6 decembrie 2019. Ludovic Orban a facut si o serie de declaratii in acest sens, fiind o intalnire oficiala a celui mai nou Executiv marcata printr-o discutie .

Premierul Ludovic Orban: Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei Ce spune despre un candidat unic (VIDEO)

Bucurestiul are probleme grave si alegerile vor dovedi faptul ca bucurestenii s-au saturat de un primar care nu face nimic pentru ei, a declarat, luni seara, premierul Ludovic Orban, care a precizat ca PNL va.

Ludovic Orban: Angajatii prefecturii trebuie sa fie la dispozitia cetateanului la orice ora, in orice zi

Premierul Ludovic Orban a fost prezent, duminica, la evenimentul prin care Daniel Tudorel Zamfir si-a preluat mandatul de prefect al judetului Ilfov. in acest context, seful Guvernului de declarat ca angajatii.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )