Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii USR-PLUS. Printre temele discutate s-a regasit si alegerea primarilor in doua tururi

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban s-a intalnit cu liderii USR-PLUS. Printre temele discutate s-a regasit si alegerea primarilor in doua tururi

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit vineri dimineata cu liderii Aliantei USR PLUS, Dan Barna, respectiv Dacian Ciolos. La finalul reuniunii cele doua parti au convenit sa se intalneasca periodic precum si ca Alianta USR PLUS sa sprijine Guvernul pentru indeplinirea obiectivelor comune. continuă pe Adevărul

Liderul PMP, intrevedere cu premierul Ludovic Orban. Tomac: Discutiile au vizat, printre altele, numarul de parlamentari pentru diaspora, alegerea primarilor in doua tururi si Republica Moldova

Eugen Tomac, liderul PMP, a discutat cu premierul Ludovic Orban, joi, despre nevoia de a mari numarul de parlamentari din diaspora, revenirea la alegerea primarilor in doua tururi de scrutin, extinderea retelei.

DAN BARNA: M-am intalnit cu premierul Ludovic Orban, i-am reamintit conditiile puse la investirea Guvernului

Liderul USR Dan Barna anunta, intr-o postare pe Facebook, ca s-a intalnit cu premierul Ludovic Orban si ca, alaturi de Dacian Ciolos, i-a reamintit conditiile puse la investirea Guvernului, printre care alegeri in doua tururi pentru primari, anularea recursului compensatoriu, desfiintarea Sectiei speciale.

Premierul Orban, intrevedere cu liderii USR-PLUS: S-a discutat despre alegerea primarilor in doua tururi de scrutin

Premierul Ludovic Orban s-a intalnit, vineri, cu liderii USR-PLUS, Dan Barna si Dacian Ciolos. Principalul punct pe ordinea de zi a fost alegerea primarilor in doua tururi de scrutin. Liderii USR PLUS si pre.

Ludovic Orban, dupa intalnirea cu Dan Barna: E prematur sa discutam despre candidatura la Primaria Capitalei. Vom lua o decizie buna!

Premierul Ludovic Orban vrea sa-si consolideze majoritatea in Parlament. Liderul PNL s-a intalnit, marti, cu seful USR, Dan Barna, cu care a discutat despre o colaborare parlamentara si.

Ludovic Orban a facut anuntul despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti

Premierul Ludovic Orban a facut un anunt, miercuri, despre pretul benzinei si al motorinei. Ce se intampla cu acciza la carburanti? Ludovic Orban, anunt despre pretul benzinei si al motorinei Ludovic Orban a afirmat, miercuri, 27 noiembrie, ca trebuie desfiintata supraacciza la carburanti, iar Guvernul PNL va face o analiza in acest sens. De asemenea, .

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vrem sa anulam toate taxele tampite pe sistemul bancar si cel energetic

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, pe care o considera un act normativ criminal, potrivit lui Orban * Nu va fi nicio apocalipsa bugetara daca aplicam Legea pensiilor, a mentionat premierul in guvernarea actuala de tranzitie nu se va putea face mare lucru in privinta politicii fiscale, conform premierului Ludovic Orban, care spune ca marele pacat al guvernarilor anterioare, care a fost accentuat de Executivele ultimilor trei ani, a fost instabilitatea legislativa in domeniul fiscal, modificarile repetate, peste noapte, ale Codului fiscal si Codului de procedura fiscala, care au pus toata societatea intr-o stare de bulversare, de continua adaptare la noi si noi reglementari.

Supraacciza la carburanti trebuie desfiintata - Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a afirmat marti, in cadrul unei conferinte pe fiscalitate, ca trebuie desfiintata supraacciza la combustibil, care a fost o mare prostie. Orban a precizat ca va fi facuta o analiza. Desi astazi pare sa produca bani, poate sa fie un semnal foarte bun daca renuntam la ea, a mai spus Orban.

LUDOVIC ORBAN: Vom incerca sa facem corectii la Ordonanta 114

Guvernul va incerca sa corecteze Ordonanta 114, a declarat, miercuri, la o conferinta desfasurata la Academia de Studii Economice, premierul Ludovic Orban, care a calificat acest act normativ drept criminal.

LUDOVIC ORBAN: Suntem deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului de buget

Presedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat marti ca liberalii sunt deschisi la propuneri si solutii pentru imbunatatirea proiectului bugetului de stat.

Guvernul va modifica ordonanta 114. Ce pregateste premierul Ludovic Orban

Guvernul va pregati un proiect de lege pentru abrogarea mai multor articole din OUG 114, prevederi care au afectat extrem de negativ mediul de afaceri, a declarat vineri premierul Ludovic Orban. Intentia.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1966 seconds )