Libnet.ro
UNICEF

09:30

Nu mai vreau sa candiez la nicio functie de conducere in PSD

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nu mai vreau sa candiez la nicio functie de conducere in PSD

Vicepremierul Paul Stanescu a declarat astazi, la finalul Biroului permanent national al PSD, ca nu va mai candida la nicio functie de conducere in PSD si crede ca premierul Viorica Dancila are deja foarte multe de facut si nu va candida nici ea pentru functia de presedinte executiv al PSD. continuă pe Ziarul Bursa

UPDATE Marian Oprisan a anuntat ca va candida pentru o functie de conducere in PSD la Congresul din martie. Codrin Stefanescu: Candidez pentru orice functie

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprisan, a declarat miercuri, inainte de sedinta Biroului Permanent National, ca va candida pentru o functie de conducere in partid la congresul care va fi organizat in martie, dar nu a raspuns daca vizeaza functia de presedinte executiv sau de vicepresedinte. Si secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat ca va candida pentru orice functie de conducere in partid, intrucat nu ii este frica de concurenta in interiorul partidului.

NU MAI VREAU!. DEMISIE BOMBA in ALDE! RENUNTA la toate functiile! Cutremur pe scena POLITICA din Romania

Demisie de rasunet in ALDE! Fostul ministru Ion Ariton a anuntat ca renunta la functia de presedinte al filialei judetene a ALDE Sibiu. Am demisionat din toate functiile. Nu mai vreau, a precizat miercuri,.

Demisie furtunoasa in ALDE! Un fost ministru a facut anuntul: Nu mai vreau aceasta functie

Fostul ministru al Economiei Ion Ariton a demisionat din functia de presedinte al filialei judetene a ALDE Sibiu, motivand ca nu mai vrea sa ocupe aceasta functie. Am demisionat din toate.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2473 seconds )