Libnet.ro
UNICEF

22:00

Marcel Ciolacu a anuntat ca Congresul PSD va avea loc pana pe 29 februarie. Primarii de mari municipii, invitati la urmatorul CEx

Antena3 Antena3,
Marcel Ciolacu a anuntat ca Congresul PSD va avea loc pana pe 29 februarie. Primarii de mari municipii, invitati la urmatorul CEx

Congresul PSD va avea loc pana la data de 29 februarie, urmand sa se decida daca acesta va fi unul extraordinar sau ordinar, a anuntat luni presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, la finalul Biroului Permanent National al PSD. continuă pe Antena3

Gabriela Firea ar vrea sa fie numarul 2 n PSD. Ce spune despre Marcel Ciolacu

Gabriela Firea a anuntat ca nu ar exclude o candidatura pentru functia de presedinte executiv al PSD, la Congresul partidului. Primarul general al Capitalei a adaugat ca va candida momentan pentru sefia PSD Bucuresti si l-ar putea sustine la conducerea PSD pe Marcel Ciolacu.

Marcel Ciolacu, noul lider al PSD: A fost o greseala candidatura Vioricai Dancila la prezidentiale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a explicat esecul de la alegerile prezidentiale.

MARCEL CIOLACU: PSD va depune motiune de cenzura, daca PNL isi asuma raspunderea in cazul alegerilor electorale

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, azi, inaintea sedintei Biroului Politic provizoriu, ca partidul va depune o motiune de cenzura in cazul in care Guvernul Orban decide sa-si asume raspunderea asupra legilor electorale, relateaza ziare. com.

Marcel Ciolacu: Am vobit cu Caprar si mi-a zis ca e DNA la PSD. Nu vom face scut sa aparam pe cineva

Procurorii DNA au descins luni dimineata la mai multe adrese din Arad si Timisoara, in ancheta fiind vizati si trei parlamentari de la PSD. Presedintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu, a confirmat ca procurorii DNA au calcat in sediile PSD.

Marcel Ciolacu, critici la adresa lui Klaus Iohannis: Daca ar fi facut PSD acest lucru, toata presa ar fi scris ce nenorocire este

Marcel Ciolacu, presedintele interimar al PSD, a criticat in termeni duri intalnirile frecventede la Cotroceni dintre presedintele Klaus Iohannissi premierul Ludovic Orban.

MARCEL CIOLACU, DESPRE ELIMINAREA PENSIILOR SPECIALE: Ori este o desfiintare la toata lumea, ori exista exceptii

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a afirmat referitor la eliminarea pensiilor speciale ca trebuie o abordare mai serioasa si considera ca nu este normal sa existe exceptii. Ciolacu a spus ca PSD a propun impozitarea progresiva, astfel incat sa nu se deschisa Cutia Pandorei.

Seful PSD, Marcel Ciolacu, despre PENSIILE SPECIALE: Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu! (VIDEO)

Seful PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, ca social-democratii nu sustin taierea pensiilor speciale doar pentru unele catedorii. Ori e desfiintatare la toata lumea, ori nu, spune acesta. Amintim.

Mihai Tudose s-ar putea intoarce in PSD. Anuntul facut de Marcel Ciolacu

Marcel Ciolacu nu exclude reintoarcerea in PSD a fostului prim-ministru Mihai Tudose, liderul social-democrat invocand importanta mandatului de europarlamentar detinut de Tudose.

MARCEL CIOLACU: Guvernul PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu afirma, im mesajul de Ziua Constitutiei, ca PNL actioneaza nedemocratic si neconstitutional atunci cand anunta ca isi angajeaza raspunderea pe proiecte de lege extrem de importante si avertizeazaca nu va permite Guvernului sa se substituie Parlamentului iar PSD va sesiza orice conflict de neconstitutionalitate inainte de a depune o eventuala motiune de cenzura.

Ciolacu, despre alesii PSD saltati de DNA: Este un inceput de telejustitie! PSD nu va face niciun fel de scut impotriva justitie (VIDEO)

Marcel Ciolacu a declarat ca a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizati de o ancheta a procurorilor DNA, si ca partidul nu va face scut in fata celor trei parlamentari. Totusi, presedintele interimar al.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2174 seconds )