Libnet.ro
UNICEF

14:15

Un nou candidat la alegerile prezidentiale din acest an. Despre cine este vorba

B1 B1,
Un nou candidat la alegerile prezidentiale din acest an. Despre cine este vorba

Avram Iancu, bibliotecarul care a intotat de-a lungul Canalului Manecii, si-a anuntat intentia de a candida la alegerile prezidentiale din finalul acestui an. continuă pe B1

Un nou candidat pentru alegerile prezidentiale din toamna. Cine intra in lupta pentru Cotroceni cu presedintele Iohannis, premierul Dancila si Dan Barna

Alternativa Dreapta, o formatiune infiintata recent, care isi asuma valori de dreapta conservatoare, crestin-democrate si liberale, si-a lansat propriul candidat la alegerile prezidentiale din.

Cine este Kamala Harris, principalul contracandidat al lui Donald Trump la alegerile prezidentiale din SUA

Kamala Harris, o femeie in lumea barbatilor. Povestea senatoarei care candideaza la prezidentiale in SUA. Are 54 de ani, este fiica unor imigranti din Jamaica si India, a doua femeie de culoare aleasa in Senatul SUA din California si poate viitorul presedinte al SUA. Vorbim despre senatorul Kamala Harris, care si-a anuntat candidatura la alegerile .

PENTRU ALEGERILE PREZIDENTIALE: Alianta USR PLUS incepe astazi strangerea de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna

Alianta USR PLUS incepe, astazi, campania de strangere de semnaturi pentru candidatura lui Dan Barna la alegerile prezidentiale din acest an.

Liberalii pregatesc lansarea lui Iohannis in cursa pentru alegerile prezidentiale

Liberalii se pregatesc pentru lansarea lui Klaus Iohannis in cursa pentru alegerile prezidentiale. Consiliul National al PNL se va reuni, joi, la Romexpo pentru a valida candidatura lui Klaus Iohannis si pentru.

Cand incepe US Open 2019, ultimul turneu de Grand Slam din acest an

Turneele ATP sunt cele la care joaca baietii, si turneele WTA de tenis sunt cele la care participa fetele. Turnee de Grand Slam sunt turneele cele mai puternice in care castigatorul primeste 2. 000 de puncte in clasamentul ATP. Exista 4 astfel de turnee Australian Open, Roland Garros, Wimbledon, US Open). Openul American este ultimul turneu .

Sondaj IMAS prezidentiale. Ce sanse are Dancila sa ajunga presedinte. Iohannis, in continuare primul in cursa pentru Cotroceni

Presedintele Klaus Iohannis e in continuare marele favorit in ceea ce priveste alegerile prezidentiale din acest an, potrivit ultimul sondaj al IMAS, realizat la comanda Europa FM. Adversarul sau din al doilea tur ar putea fi Calin Popescu Tariceanu sau Victor Ponta, cei doi luptandu-se pentru pozitia a doua. Viorica Dancila, candidatul PSD, e clasata doar pe locul al 6-lea.

O tragedie va iNDOLIA lumea artistica. CELEBRA clarvazatoare a spus DESPRE CINE ESTE VORBA!

Clarvazatoarea Maria Ghiorghiu, cea care ar fi prezis inclusiv tragedia din Colectiv, alaturi de alte evenimente, a facut un nou anunt tragic.

DEZASTRU URIAS pentru BUGETARII din Romania! Iata CINE va fi DAT AFARA! ANUNT de ultim moment

Vesti extrem de proaste pentru bugetarii din Romania! Vor avea loc concedieri masive! SOTIA LUI MIHAI CONSTANTINESCU, iN LACRIMI, DE DURERE! DIN PACATE, A CONFIRMAT ANUNTUL TRIST GALERIE FOTO) Ministerul.

Jurgen Klopp, antrenorul lui Liverpool, nemultumit de programul din Premier League: Cine a avut ideea aceasta? E o nebunie!

Liverpool deschide noul sezon din Premier League, vineri, 9 august, contra lui Norwich City. Jurgen Klopp, manager-ul vicecampioanei Angliei, s-a aratat foarte nemultumit de modul in care a fost stabilit programul din noul sezon.

Primul caz de malarie din acest an, la Iasi

Un barbat din judetul Vaslui a fost internat la Spitalul de Boli Infectioase Sf Parascheva din Iasi,.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2015 seconds )