Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu, dupa audierea din Comisia SRI: E obligatia mea sa ma prezint. Daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, denota un comportament pe care nu pot sa-l accept

Adevărul Adevărul,
Tariceanu, dupa audierea din Comisia SRI: E obligatia mea sa ma prezint. Daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, denota un comportament pe care nu pot sa-l accept

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, la finalul audierii sale din Comisia parlamentara de control a SRI, ca prezenta lui la aceasta Comisie reprezinta o obligatie pe care el o are ca cetatean, afirmand ca, daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, denota o atitudine si un comportament pe care eu nu pot sa-l accept. continuă pe Adevărul

Tariceanu, dupa audierea din Comisia SRI: E obligatia mea sa ma prezint. Daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, e un comportament de neacceptat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat marti, la finalul audierii sale din Comisia parlamentara de control a SRI, ca prezenta lui la aceasta Comisie reprezinta o obligatie pe care el o are ca cetatean, afirmand ca, daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, denota o atitudine si un comportament pe care eu nu pot sa-l accept.

Tariceanu, dupa audierea in Comisia SRI: Daca sefa DNA se crede mai presupus de lege, nu pot accepta

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fostaudiat, marti, in Comisia de Control al SRI, dupa ce a acuzat, in mai multe iesiri publice, existenta unui stat paralel, al unui sistem care.

E obligatia mea ca cetatean sa ma prezint in fata Comisiei

Calin Popescu Tariceanu, a declarat astazi, la finalul audierii sale din Comisia parlamentara de control a SRI, ca prezenta lui la aceasta Comisie reprezinta o obligatie pe care el o are ca cetatean, afirmand ca, daca sefa DNA crede ca este mai presus de lege, denota o atitudine si un comportament pe care eu nu pot sa-l accept.

Tariceanu este audiat de Comisia SRI. Se pregateste Maior

Presedintele Senatului si al ALDE, Calin Popescu Tariceanu, va fe audiat marti, dupa sedinta de plen.

Calin Popescu Tariceanu, audiat marti in comisia SRI

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, va fi audiat in Comisia de Control a SRI din Parlam.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea lui Tariceanu in Comisia SRI: S-a plans ca a fost interceptat

Claudiu Manda, seful Comisiei pentru controlul SRI a facut, marti,o serie de precizari, dupa audierea lui Tariceanu in Comisia SRI. Tariceanu le-a cerut celor din Comisia SRI sa adreseze o serie de.

Donald Trump critica FBI dupa atacul din Florida

Presedintele american Donald Trump a criticat FBI dupa atacul din Florida, soldat cu uciderea a 17 persoane intr-un liceu. El a apreciat ca politia federala a ignorat semnalele transmise de atacator, fiind prea ocupata sa demonstreze ca a existat o implicare a rusilor in campania prezidentiala americana.

Calin Popescu Tariceanu, audiat in Comisia SRI

Presedintele Senatului, este audiat in Comisia de Control al SRI, dupa ce a acuzat, in mai multe ies.

Claudiu Manda: Comisia SRI va transmite intrebarile lui Tariceanu la SRI

Presedintele Comisiei SRI, Claudiu Manda, a precizat ca intrebarile presedintelui Senatului, Calin P.

INCREDIBIL unde s-a dus Nikolas Cruz, tanarul care si-a ucis 17 colegi in liceu, dupa MASACRUL din Florida...

Baiatul in varsta de 19 ani a fost exmatriculat de la Liceul Marjory Stoneman Douglas, in orasul Parkland. El a deschis focul, cu o pusca automata, in clase din aceasta institutie, iar gloantele sale au.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )