Libnet.ro
UNICEF

01:05

Teodorovici raspunde ironic ultimatumului lui Tariceanu: M-a iertat Biserica pe mine, d-apai ALDE sa nu poata sa ma ierte?!

Hotnews Hotnews,
 Teodorovici raspunde ironic ultimatumului lui Tariceanu: M-a iertat Biserica pe mine, d-apai ALDE sa nu poata sa ma ierte?!

Criticat de ALDE pentru rectificare, Eugen Teodorovici nu crede in ultimatumul dat de Calin Popescu Tariceanu, ba chiar spune ca si el a cerut in Guvern un plan de restructurare cu termen la finalul lui august, cand PSD si ALDE vor vedea daca sunt gand la gand cu bucurie. continuă pe Hotnews

Discoteca Teodorovici, IRONIC la adresa lui Tariceanu: M-a iertat Biserica pe mine, d-apai ALDE sa nu poata sa ma ierte?!

Ministrul Discoteca Teodorovici raspunde ironic ultimatumului ALDE, care a cerut ca premierul Viorica Dancila sa prezinte, pana pe 20 august,un set de masuri cu privire la.

Teodorovici ironizeaza ultimatumul ALDE: M-a iertat Biserica pe mine cu taxa, d-apai ALDE sa nu poata sa ma ierte?

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici a ironizat, luni, ultimatumul dat de ALDE dupa rectificarea bugetara cu privire la elaborarea unui nou program de guvernare, precum si o echipa guvernamentala restructurata.

Teodorovici, ironie la adresa lui Tariceanu: M-a iertat Biserica pe mine, d-apai ALDE sa nu poata sa ma ierte?!

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a declarat ca el este cel care a propus ca proiectele de acte normative privind rectificarea bugetara sa fie incluse pe agenda de lucru a sedintei de Guvern de luni.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1968 seconds )