Libnet.ro
UNICEF

14:30

Tudorel Toader decide azi soarta sefei DNA. Dragnea: Astept ca ministrul Justitiei sa nu se faca de ras

Adevărul Adevărul,
Tudorel Toader decide azi soarta sefei DNA. Dragnea: Astept ca ministrul Justitiei sa nu se faca de ras

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, la finalul Biroului Permanent National al partidului, ca se asteapta ca ministrul Justitiei, Tudorel Toader, sa nu se faca de ras cu privire la decizia pe care o va lua in legatura cu sefa DNA. Tudorel Toader urmeaza sa anunte, la ora 18. 00, daca o revoca sau nu pe Laura Codruta Kovesi. continuă pe Adevărul

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, anunta decizia privind soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va prezenta, joi seara, continutul si concluziile raportului cu.

Decizia lui Tudorel Toader in legatura cu soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi va fi anuntata, joi, la ora 18.00

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, va sustine o conferinta de presa joi, la ora 18:00, in care va anunta soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. Cel putin asa a anuntat ministrul Justitiei pe pagina personala de Facebook. Toader, chemat de premierul Viorica Dancila din Japonia pentru a prezenta raportul, a amanat joia trecuta, cu o saptamana, decizia sa in cazul sefei DNA.

Tudorel Toader va prezenta raportul privind activitatea DNA joi, la ora 18.00, la minister

Tudorel Toader va prezenta Raportul privind activitatea manageriala la DNA, joi, la ora 18. 00, la ministerul Justitiei, a anuntat ministrul pe pagina personala de Facebook.

S-A AFLAT! Ce va face Klaus Iohannis dupa ANUNTUL lui Tudorel Toader cu privire la SOARTA lui Kovesi

Anunt de ultima ora al Administratiei Prezidentiale. La o zi dupa decizia ministrului Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, presedintele Klaus Iohannis va participa la reuniunea informal.

Liderii coalitiei, intalnire de ULTIM MOMENT inaintea anuntului lui Tudorel Toader

Anuntul pe care il va face ministrul Justitiei, Tudorel Toader, cu privire la soarta sefei DNA, Laura Codruta Kovesi, agita spiritile in coalitia de guvernare. Cu doar cateva ore inaintea marelui anuntul,.

USR cere demisia lui Tudorel Toader, dupa decizia de a cere revocarea sefei DNA

USR condamna decizia politica luata joi de ministrul Justitei, Tudorel Toader, de a propune revocarea procurorului-sef al DNA, Laura Codruta Kovesi, si cere demisia imediata a lui Tudorel Toader. De.

PNL, dupa ce Tudorel Toader a propus revocarea sefei DNA: Ministrul Justitiei a ales sa fie de partea infractorilor. Revocarea Codrutei Kovesi nu e oportuna

Purtatorul de cuvant al PNl, Ionel Danca, a declarat, in aceasta sara, ca ministrul Justitiei, in lupta dintre DNA si infractori, a ales sa fie de partea infractorilor. Liberalii considera ca argumentele invocate de Tudorel Toader impotriva sefei DNA nu se sustin.

Sibienii ies in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Sute de sibienii au iesit in strada, dupa ce ministrul justitiei a cerut demiterea sefei DNA

Comunitatea Va vedem din Sibiu reactioneaza, dupa ce ministrul justitiei, Tudorel Toader, a cerut demiterea sefei DNA, Laura Codruta Kovesi.

Kovesi sub presiune. Anuntul lui Tudorel Toader privind revocarea sau nu a sefei DNA, tratat pe larg in presa internationala

O noua lupta intre Romania si Comisia Europeana pe tema statului de drept s-ar putea declansa odata cu publicarea raportului cu privire la DNA, scrie Financial Times intr-un material in care analizeaza.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2349 seconds )