Libnet.ro
UNICEF

14:30

VIDEO Patriarhul Daniel: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu

Adevărul Adevărul,
VIDEO Patriarhul Daniel: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu

La finalul liturghiei de duminica, Patriarhul Daniel i-a indemnat pe oamenim sa meraga la urne pentru a vota pentru familia traditionala. Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu, a spus Patriarhul Daniel, potrivit basilica. ro. continuă pe Adevărul

Cei care nu ati fost la vot va rugam sa mergeti

Patriarhul Daniel a reamintit credinciosilor, in cuvantul de la finalul Liturghiei oficiata astazi in Catedrala Patriarhala, importanta exprimarii votului la referendumul pentru familie, transmitandu-le: Cei care nu ati fost pana acum la vot va rugam sa mergeti ca sa nu fie prea tarziu.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Cum au raspuns cetatenii din satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel la indemnul acestuia de a vota la referendum

In satul in care s-a nascut Patriarhul Daniel, Dobresti, din judetul Timis, a fost inregistrata o prezenta la vot de 106 la suta, pana duminica, la ora 13.

Patriarhul Daniel a votat la referendumul pentru familie: Participarea la vot este un drept, o onoare si o binecuvantare (VIDEO)

Patriarhul Daniel a votat sambata dimineata la referendumul pentru redefinirea familiei. Acesta s-a prezentat la urne la sectia deschisa la Scoala nr. 74 Ienachita Vacarescu din Bucuresti. La.

Patriarhul Daniel a votat la referendumul pentru familia traditionala: Am votat pentru modificarea pe care a facut-o Parlamentul

Patriarhul Daniel s-a prezentat, sambata dimineata, pentru a vota la Scoala Ienachita Vacarescu din Capitala, declarand ca a votat pentru modificarea propusa de Parlament. Patriarhul a mai spus ca participarea la vot e o onoare.

REFERENDUM FAMILIE 2018. Patriarhul Daniel, apel in timpul slujbei: Sa nu fie prea tarziu

Temandu-se ca referendumul pentru familia traditionala este in pericol de invalidare, patriarhul Daniel a facut un ultim apel la vot catre enoriaai chiar in finalul liturghiei oficiate duminica in Catedrala Pa.

Kelemen Hunor:Cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, sustine ca cei care boicoteaza referendumul fac un rau imens pe termen mediu si lung ideii de democratie, deoarece nu pot fi credibili, astazi, spunand sa nu participe oamenii, iar alta data, cand vor fi alegeri politice, sa sustina participarea.

CpF acuza modul in care a fost organizat referendumul si boicotul partidelor

Coalitia pentru Familie acuza maniera superficiala si neprofesionista in care a fost organizat referendumul pentru modificarea Constitutiei si afirma ca boicotul realizat la nivelul intregii tari de catre PSD dovedeste.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2848 seconds )