Libnet.ro
UNICEF

15:00

Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Adevărul Adevărul,
Viorica Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare; PSD nu accepta ultimatul ALDE

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat la finalul sedintei CEx de luni ca partidul sau nu accepta ultimatul impus de ALDE de a restructura Cabinetul precum si de a redistribui ministerele pana pe 20 august. Totodata, Dancila a respins ipoteza unei guvernari comune cu Pro Romania, explicand ca nu este oportun. continuă pe Adevărul

Dancila: Nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare

Presedintele Partidului Social Democrat, premierul Viorica Dancila, a declarat, luni, ca nu este oportuna cooptarea Pro Romania la guvernare. Premierul a precizat ca o decizie in acest sens a fost luata in.

VIDEO Dancila: Majoritatea colegilor au decis ca nu e oportuna cooptarea Pro-Romania la guvernare Remaniere guvernamentala, nu restructurare

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a declarat luni, dupa Comitetul Executiv, ca majoritatea colegilor au decis ca nu e oportuna cooptarea ProRomania la guvernare.

Viorica Dancila: Am hotarat continuarea guvernarii PSD-ALDE. Colegii au decis ca nu este buna cooptarea Pro Romania la guvernare(VIDEO)

Liderul PSD, Viorica Dancila a anuntat luni seara, la finalul sedintei CEx a PSD, ca social-democratii au luat decizia continuarii guvernarii alaturi de cei de la ALDE. Am hotarat continuarea.

Surse: Victor Ponta, vazut ca un piranha de catre social-democrati. Liderul PRO Romania aprinde fitilul intre PSD si PNL

Guvernul sta pe un butoi de pulbere din cauza tensiunilor uriase din Coalitia de Guvernare. intr-o sedinta informala a liderilor PSD, Viorica Dancila si-a anuntat colegii ca ALDE si PRO Romania.

Viorica Dancila, mesaj inainte de CEx-ul PSD: Nu se rupe coalitia de guvernare

Viorica Dancila, presedintele PSD, si Calin Popescu Tariceanu, presedinte ALDE, au avut luni o intalnire, chiar inainde de intrunirea Comitetului Executiv al social-democratilor. Viorica Dancila a.

SURSE. Viorica Dancila, in CEx: Victor Ponta a pierdut alegerile prezidentiale pentru ca a fost arogant. Nu a invatat nimic

Liderul PSD Viorica Dancila ar fi afirmat, luni, in cadrul sedintei ComitetuluI Executiv National al partidului ca Victor Ponta nu a invatat nimic din alegerile prezidentiale din 2014 si ca liderul Pro.

Ce conditii a pus ALDE pentru a ramane la guvernare: doar 19 ministri - patru sa apartina ALDE si patru - Pro Romania. PSD sa renunte la doua ministere grele

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian sustine ca saptamana viitoare este cruciala pentru actuala coalitie guvernamentala si ca in cel mult zece zile va fi lamurita atat chestiunea ramanerii ALDE la guvernare cat si colaborarea partidului cu Pro Romania. ALDE asteapta ca PSD sa raspunda in urmatoarele zile daca accepta si o restructurare a guvernului cu cel mult 19 ministere, plus intrarea ProRomania la guvernare.

Alex Coita, numit consilier onorific al premierului Viorica Dancila

Analistul Alex Coita este cel mai nou consilier onorific al premierului Viorica Dancila. Coita s-a remarcat prin prezentele dese in studiourile Antena 3 si RTV.

Viorica Dancila: Nu se rupe coalitia PSD-ALDE. Este o GLUMA

Viorica Dancila da asigurari ca nu se rupe colaitia PSD-ALDE. Premierul spune ca informatiile aparute in presa sunt o gluma. Nu. Mereu trebuie sa existe un dialog si sa existe o negociere. Nu se.

Mihai Tudose: Tariceanu nu e petitoarea Pro Romania! Draga PSD, vezi cu alde ALDE ce faci!

Mihai Tudose nici nu vrea sa auda de intrarea partidului din care face parte, Pro Romania, la guvernare. Fostul premier neaga astfel toate speculatiile aparute in emdiul politic.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2143 seconds )