Libnet.ro
UNICEF

13:45

Viorica Dancila: imi doresc foarte mult cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Antena3 Antena3,
Viorica Dancila: imi doresc foarte mult cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat marti, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene. continuă pe Antena3

imi doresc cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene a guvernarii.

imi doresc cresterea dimensiunii europene a guvernarii

Premierul Viorica Dancila a afirmat astazi, la finalul unei intalniri cu comisarul european pentru Politica Regionala, Corina Cretu, ca isi doreste cresterea dimensiunii europene a guvernarii.

Premierul Viorica Dancila si ministrii sai renunta la serviciile SPP

Premierul Viorica Dancila si ministrii din cabinetul sau vor renunta la Serviciile de Paza si Protectie, dupa ce liderul PSD Liviu Dragnea l-a acuzat pe Lucian Pahontu, actualul sef SPP, ca a intervenit in guvernul Tudose mai mult decat era cazul, anunta DIGI 24.

Bogdan Cojocaru, propus Ministru al Comunicatiilor, la audierile din Parlament: Imi doresc ca biroul meu de ministru sa fie un incubator de idei/Ce a raspuns la intrebarea cati biti gasim intr-un kilobyte?

Petru-Bogdan Cojocaru 34 de ani), propus Ministru al Comunicatiilor, a fost avizat luni in Parlament pentru preluarea acestei functii cu 15 voturi pentru, 5 voturi impotriva si nicio abtinere. Inteleg domeniul si cred ca e un avantaj, a spus Bogdan Cojocaru care a subliniat ca a terminat Facultatea de Informatica, in anul 2006, in cadrul Universitatii A. Cuza din Iasi, dupa care a activat in firme IT care au capital 100% romanesc. Printre prioritati, acesta a enumerat acoperirea cu retele de telecomunicatii a cat mai multor zone albe, securitatea cibernetica si masuri care sa stimuleze dezvoltarea IMM-urilor. Imi doresc ca biroul meu sa fie un incubator in sine, si de acolo sa plece cat mai multe idei, a spus acesta.

Viorica Dancila primeste felicitari de la presedintele Comisiei Europene

Presedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a postat pe contul personal de Twitter un mesaj de felicitare pentru Viorica Dancila. Congratulations Viorica Dancila, I wish you every success.

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua i Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. ------------------15:52 Raluca Turcan PNL): Intrebarea e cu ce autoritate veti reusi sa va sustineti programul de guvernare cand intreg aparatul de stat a primit semnalul ca jupanul e in alta parte15. 42: Vorbeste Liviu Dragnea15:23 Viorica Dancila prezinta lista guvernului si programul de guvernare15:15 Kelemen Hunor propune un moment de reculegere in memoria lui Verestoy Attila.

LIVEVIDEO Parlamentul da votul de investitura pentru guvernul Viorica Dancila: Cat timp voi fi premier nu voi introduce nicio taxa noua / Chiar de saptamana aceasta vom renunta la formularul 600 / Nicio alta institutie, niciun centru de putere nu va mai

Cele doua camere ale Parlamentului s-au reunit luni in sedinta comuna pentru votul de investitura a noului guvern, care urmeaza sa fie condus de Viorica Dancila. 55: Singurul senator PSD-ist care absenteaza de la vot e Niculae Badalau presedinte executiv PSD si seful PSD Giurgiu). 16:44 Incepe votul. Se voteaza secret, cu bile. Pentru ca guvernul sa treaca este nevoie de 233 voturi pentru16:36 Victor Ponta independenti): Participam la preluarea guvernarii semestriale de doamna Viorica Dancila16:30 Traian Basescu PMP): Nu pot decat sa ma rog la Dumnezeu pentru o viata cat mai scurta a acestui guvern.

Darius Valcov a fost numit consilier de stat in aparatul de lucru al premierului Viorica Dancila

Darius Valcov a fost numit in functia de consilier de stat in cadrul aparatului propriu de lucru al prim ministrului, potrivit unei decizii semnate de premierul Viorica Dancila si publicata marti in Monitorul Oficial.

Donald Tusk, catre premierul Viorica Dancila: Responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei

Presedintele Consiliului European, Donald Tusk, i-a trimis premierului Viorica Dancila o scrisoare de felicitare, in care ii transmite ca responsabilitatea guvernului dumneavoastra de a apara valorile europene este importanta si va sta la baza prosperitatii, stabilitatii si securitatii Romaniei, precum si Uniunii Europene.

Viorica Dancila a decis sa conduca Guvernul din biroul lui Adrian Nastase

Premierul Viorica Dancila a preferat sa se mute in biroul folosit in trecut de Adrian Nastase, Victor Ponta si Sorin Grindeanu, ea renuntand la spatiul folosit pana de curand de.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2629 seconds )