Libnet.ro
UNICEF

09:45

Traian Basescu: Nu exista partid care sa fie curat. Toate se finanteaza cu bani negri

B1 B1,
Traian Basescu: Nu exista partid care sa fie curat. Toate se finanteaza cu bani negri

Fostul presedinte, Traian Basescu, a declarat vineri, ca nu exista niciun partid curat, facand referire la finantarea candidatilor din timpul campaniei electorale. Acesta a mai spus, intr-un interviu acordat. continuă pe B1

Traian Basescu, despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Intr-un interviu pentru Gandul Live, fostul presedinte Traian Basescu a declarat ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Basescu despre finantarea campaniilor electorale: Nu exista partid care sa fie curat

Voi continua sa pun semne de intrebare daca se reia spectacolul arestarilor * Niciodata nu l-am intrebat pe Coldea despre o ancheta la adresa Elenei Udrea Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, intr-un interviu live, ca nu exista partid care sa fie curat si ca nu candidatii sunt cei care se ocupa de finantarea campaniilor electorale, insa acestia au responsabilitatea morala in acest sens.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partner PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Traian Basescu: Sunt erodat. Voi continua sa fiu partenerul PMP, dar nu liderul partidului

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat, vineri, la Gandul Live ca va continua sa fie partener al PMP, dar nu vrea sa fie liderul acestui partid, adaugand ca el este un lider erodat. Nu vreau. Am fost lider destul. Sunt un lider erodat. Politica are nevoie de lideri mai noi.

Cum vede Traian Basescu iesirea Greciei din situatia in care se afla

Traian Basescu, fostul sef al statului, a declarat, vineri, la emisiunea Gandul Live ca Grecia va iesi din zona euro doar daca vrea ea, fiind un exemplu de ceea ce inseamna sa crezi ca poti trai din imprumuturi timp indelungat.

Traian Basescu, despre viitorul sau politic: Voi fi un partener al PMP. Eu nu am incalcat legea

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre vitorul sau politic si considera ca mi-am facut datoria fata de politic, bine, rau. Voi fi un partener al.

Traian Basescu, despre Elena Udrea: Marea poveste cu geanta e o minciuna. Sunt un adversar politic al arestarilor preventive

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre arestarile preventive care se fac in Romania si declara ca voi continua sa pun semne de intrebaredaca se reia.

Traian Basescu: Acuzatia de conflict de interese la adresa lui Ponta, fortata si exagerata

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Gandul Live, ca i se pare fortata si exagerata acuzatia de conflict de interese impotriva premierului Ponta, spunand ca aceasta acuzatie nu va rezista in instanta si ca este ingrijorat de usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern.

De ce spune Traian Basescu ca Iohannis a gresit in relatia cu Ponta

Traian Basescu, fostul presedinte al Romaniei, a declarat intr-un interviu la Gandul Live, ca presedintele Klaus Iohannis a gresit ca a ales varianta cooperarii institutionale pe care a vrut sa o aiba cu premierul Victor Ponta.

Traian Basescu, despre cercetarea premierului pentru conflict de interese: E fortata. Pe mine ma ingrijoreaza usurinta cu care poti sa faci sa cada un guvern

Traian Basescu a vorbit in cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru gandul. info despre cercetarea premierului, acesta fiind cercetat intr-un dosar in care este acuzat de conflict de interese pentru ca l-a.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2287 seconds )