Libnet.ro
UNICEF

09:45

Audierile pentru conducerea ASF, amanate cu o saptamana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Audierile pentru conducerea ASF, amanate cu o saptamana

Comisiile reunite ale bugetului si finantelor au amanat pentru martea viitoare audierea candidatilor pentru conducerea ASF, la solicitarea grupurilor PNL si UDMR care au o sedinta pregatitoare astazi in vederea participarii la Congresul Partidfului Popular European. continuă pe Ziarul Bursa

Audierile pentru ASF, CNA si CNSAS, amanate de parlamentari

Birourile permanente reunite ale Parlamentului au decis, marti, amanarea pentru saptamana viitoare a audierilor pentru Autoritatea de Supraveghere Financiara, Consiliul National al Audiovizualului si Consiliul Na.

Candidatii pentru Consiliul ASF vor fi audiati astazi

Comisiile de specialitate din Camera Deputatilor si Senat urmeaza sa ii audieze, astazi, incepand cu ora 10,00, pe candidatii inscrisi pentru a ocupa locuri in Consiliul Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF).

FORT: Conducerea ASF a protejat echilibrul pietei de RCA

Augustin Hagiu, presedintele FORT: Comisia Europeana a incercat, influentata de pozitia asiguratorilor, sa elimine functionarea tarifului de referinta din legea RCA Federatia Operatorilor Romani de Transport FORT) este ingrijorata de schimbarile preconizate la nivelul conducerii Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF) si considera ca politizarea excesiva pe acest subiect trebuie evitata, in interesul asiguratilor persoane fizice si juridice.

CEx PSD: Social-democratii au decis pe cine sustin la conducerea ASF

Liderii PSD au decis in sedinta de luni a Comitetului Executiv National al partidului sa il sustina pe Leonardo Badea la conducerea Autoritatii de Supraveghere Financiara ASF), informeaza.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )