Libnet.ro
UNICEF

10:15

Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Hotnews Hotnews,
 Citu raspunde USR: Cum sa ne acuzi ca facem blat cu PSD pentru anticipate cand esti partenerul nostru si vrei anticipate?

Ministrul demis al Finantelor, Florin Citu, s-a declarat surprins de criticile USR la adresa liberalilor. El i-a raspuns deputatei USR Cosette Chichirau, care a acuzat PNL de blat cu PSD si de faptul ca liberalii au sacrificat alegerile in doua tururi pentru anticipate. continuă pe Hotnews

Cosette Chichirau il ataca pe Citu in timpul audierii acestuia: Vedem un nou blat cu PSD. Cand veti face blat pentru cetateni?

Deputatul USR Cosette Chichirau l-a atacat luni pe ministrul propus la Finante, Florin Citu, afirmand ca vedem un nou blat politic cu PSD. Aceasta i-a acuzat apoi pe liberali ca nu au dorit sa implementeze alegeri locale in doua tururi.

PMP invita PNL si USR intr-o alianta anti-PSD pentru locale. Tomac: Acolo unde este posibil in caz contrar, noi vom merge singuri peste tot, avem candidati foarte buni

Eugen Tomac a precizat, sambata, ca PMP este pregatit sa participe pe cont propriu la alegerile locale, dar a lansat o invitatie catre PNL si USR pentru crearea de aliante, acolo unde este posibil,.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2042 seconds )